26-03-2024 11:42:51

İl Protokolü ARÜ Kalkındırma Vakfının öğrenciler için düzenlemiş olduğu iftar programında bir araya geldi

Ardahan Üniversitesi Kalkındırma Vakfı’nın öğrencilere verdiği iftar yemeğinin bu kez konukları Ardahan il protokol üyeleri oldu
İl Protokolü ARÜ Kalkındırma Vakfının öğrenciler için düzenlemiş olduğu iftar programında bir araya geldi
Ardahan Üniversitesi Kalkındırma Vakfı’nın öğrencilere verdiği iftar yemeğinin bu kez konukları Ardahan il protokol üyeleri oldu. 

Rektör ve Ardahan Üniversitesini Kalkındırma Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Biber’in ev sahipliğini yaptığı ve öğrenci yemekhanesinde gerçekleştirilen iftar programına; AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut, Ardahan Barosu Av. Başkanı Murat Yolcu Vali Yardımcısı Şahin Demir, AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar, Ardahan Üniversitesini Kalkındırma Mütevelli Heyet Üyeleri Çetin Demirci ve Efsal Nalbant, İl Müftüsü Adem Karadeniz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Bilal Emin, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Ardahan İl Koordinatörü Meryem Akpınar, Ardahan KOSGEB Müdürü Ramazan Sivri, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Küçük, Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yener Göydemir, Kızılay Derneği Ardahan Şubesi Başkanı Özcan Şentürk, dekanlar, daire başkanları, basın mensupları, akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı. 

İftarın ardından misafirler İBEF kantininde öğrencilerimizle bir süre sohbet etti.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI