GÜNDEM HABERLERİ

Erdoğan-Bahçeli görüşmesi sona erdi! Masada 3 büyükşehrin pazarlığı vardı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Kulislere göre AK Parti ve MHP 30 büyükşehirde ortak adayla seçime gidecek ancak 2019'da olduğu gibi Adana, Mersin ve Man..
Ek MTV'nin ikinci taksit ödeme süresi yarın sona eriyor
Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarını sarmak için bir defaya mahsus getirilen ek MTV'nin ikinci taksit ödemesi için yarın son gün. Zamanında ödeme yapmayan araç sahipleri aylık yüzde 3,5 gecikme faizi ödeyecek.
İstanbul'da fırtına can aldı! 1 kişi hayatını kaybetti, istinat duvarları çöktü, yollar göle döndü
İstanbul'da sağanak yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Eyüpsultan'da bir gecekondunun, Bağcılar'da ise bir okulun yanındaki istinat duvarı çöktü. Birçok yerde yollar göle dönerken dün gece fırtınada üzerine direk devrilen 20 yaşındaki kurye, te..
'Fatih Terim Fonu'ndan parasını silah zoruyla mı geri aldı? Ayhan Akman sessizliğini bozdu
Seçil Erzan'ın futbol dünyasını dolandırdığı 'Fatih Terim Fonu'na katılan ve daha sonra parasını alamadığı için Erzan'ın ofisini silahla bastığı iddia edilen eski futbolcu Ayhan Akman sessizliğini bozdu. Fondan hiç kar etmediğini belirten Akman, konuyu ba..
Demet Akalın'dan ortalığı karıştıracak sözler: Engin Polat, Dilan Polat'ı döverdi ve kolları mosmor olurdu
Hafta içi her gün program sunuculuğu yapan Demet Akalın, eski dostu Dilan Polat'ın 2017 yılında eşi Engin Polat'tan şiddet gördüğünü ancak ısrarlarına rağmen şikayetçi olmadığını söyledi.
Kapalıçarşı da Rögar taştı, esnaf elinde çekpasla dolaştı
İstanbul'da yağış ve fırtına etkili olmaya devam ediyor. Yoğun yağış sonrası bir kez daha Kapalıçarşı'yı su bastı. Taşan rögardan çıkan fare esnafı zor durumda bıraktı.
Çalışan emeklilere 5 bin TL Komisyon'da
Çalışan emeklilere 5 bin TL Komisyon'da
Sermaye Piyasası Kurulu'ndan futboldaki saadet zincirine ilk yorum: Tamamen dolandırıcılık
Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı İbrahim Ömer Gönül, futbol dünyasının ünlü isimlerinin milyonlarca dolar kaptırdığı Seçil Erzan'ın yönettiği saadet zinciriyle ilgili bir değerlendirmede bulundu. Gönül, "Sermaye piyasası mevzuatına göre bir fon değil bu, t..
Adalet Bakanı Tunç: Fatih Terim Fonu olayında 7 sanık 18 müşteki var, 2. duruşma 12 Ocak'ta olacak
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ünlü futbolcuların da dolandırıldığı ve kamuoyunda Fatih Terim Fonu olayı olarak bilinen davada 7 sanık ile 18 müştekinin olduğunu açıkladı. Tunç, "2. duruşma 12 Ocak'ta olacak." ifadelerini kullandı.
Dilan Polat cezaevindeki günlerinin nasıl geçtiğini anlattı: İbadet edip düşünüyorum
Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla 5 Kasım'da tutuklanan Dilan Polat, avukatı aracılığıyla verdiği röportajda cezaevindeki günlerinden bahsetti. Bu süreci kendi içine dönerek geçirdiğini söyleyen Polat "Buranın iki özelliği var: biri insan..
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Netanyahu'ya yeni isim buldu: Gazze kasabı
Parti grubundaki konuşmasında İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamlara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yüzde 70'ten fazlası kadın ve çocuk olmak üzere 16 bin kardeşimiz İsrail saldırısında şehit oldu. 35 bin üzerinde kardeşimiz yaralandı. Şehitleri rahmetle..
Nez Demir, fenomenlerin mal varlıklarını sıralayan Alp Kılınç'ı ifşa etti: 12 evi 1 arabası var
Dilan Polat'ın eski ortağı olduğu için hakkında soruşturma başlatılarak mal varlığına el konulan Nez Demir, günlerdir güzellik merkezi sahiplerinin mal varlıklarını ifşa eden Alp Kılınç'a öfke kustu. Kılınç'ın 12 dairesi ve 1 arabası olduğunu söyleyen Dem..
Yok böyle bir düğün! Toplanan parayı onlarca kişi 6 saatte sayabildi
Van'da 10 bin kişinin katıldığı bir aşiret düğününde damada 10 milyon lira para, geline ise kilolarca altın takıldı. Toplanan parayı onlarca kişi 6 saatte sayabildi.
Yeni evlenecek çiftlere faizsiz 150 bin lira kredi verilecek
Aile ve Gençlik Fonu kurulmasına dair Cumhurbaşkanlığı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Fon ile yeni evlenecek gençlere, 150 bin lira tutarında 2 yıl geri ödemesiz faizsiz kredi verilecek. Pilot uygulamaya, 6 Şubat depreminden etkilenen şehirlerde başla..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençler unutmayın! Bugün bir başlık atıyorum; Yeniden İstanbul
AK Parti'nin grup toplantısında yerel seçimler için dikkat çeken mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşurken, salondaki gençlerden "İstanbul bizimdir, bizim kalacak" sloganları yükseldi. Erdoğan bu seslere "Gençler unutmayın! Bugün bir başlık atıyorum..
Gümrük ve Ticaret Politikaları geleceği mercek altında
Gümrük ve Ticaret Politikaları geleceği mercek altında
Erdoğan-Bahçeli görüşmesi bugün! Yerel seçimlerde 3 büyükşehir MHP'ye bırakılıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, 2024 Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimlerdeki işbirliğine son şeklini vermek üzere bugün bir araya gelmesi bekleniyor. Ankara kulislerine düşen son iddiaya göre, AK Parti ve MHP 30 büyükşeh..
İstanbul'da fırtına hayatı felç etti: Çatılar uçtu, tekneler battı, tanker karaya oturdu
Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul'da beklenen fırtına gece saatlerinde başladı. Fırtına nedeniyle dev dalgalar yollara taştı, bazı binaların çatısı uçtu. Kartal'da bir tekne batarken, Zeytinburnu'nda ise karaya oturan tankerdeki 11 personel ku..
Bakan Fidan mevkidaşlarıyla görüştü! 2 karenin de tek bir ortak noktası var
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı için gittiği Brüksel'de Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ve Kanada Dışişleri Melanie Joly ile görüştü. Çekilen karelerde, iki bakanın da çekimser beden dili dikkat çekti...
15 ilde düğmeye basıldı! 37 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda 70 milyon TL'lik hareketlilik tespit edildi
15 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Sibergöz-9" operasyonlarında, nitelikli dolandırıcılık ve suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve kurulan örgüte üye olma suçlarına yönelik olarak toplam 37 şüpheli yakalandı. Operasyonu duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlik..
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın akıllı yatırımları 120 milyon liralık tasarruf sağladı
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye için yaptığı akıllı yatırımlarla milyonlarca liralık tasarruflar sağladı. Başkanın asfalt üretim tesisi gibi akıllı yatırımları sayesinde 7 yılda vatandaşın 120 milyon lirası belediye kasasında kal..
Cansız bedeni zeytinlikte bulunmuştu! Genç kadının ölümünde sır perdesi aralandı
Bursa'da kaybolduktan 47 gün sonra zeytin bahçesinde cesedi bulunan 22 yaşındaki Nevrigül Alan'ın intihar ettiği kesinleşti. Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı, yapılan araştırmalar sonucunda genç kadının psikolojik bunalıma girdiğini ve canına kıydığını beli..
Bomba iddia! Taner Tolga Tarlacı, siyahi kadına tecavüzden hapsi boyladı
Survivor yarışmasıyla adını duyuran Taner Tolga Tarlacı'nın Kıbrıs'ta yabancı bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla 10 yıl hapis cezasına çarptırıldığı iddia edildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddiaların doğru olup olmadığı henüz bilinmiyor...
Meclisten geçti... Evlenecek çiftlere 2 yıl geri ödemesiz kredi kararı 'Resmi'leşti
Meclisten geçti... Evlenecek çiftlere 2 yıl geri ödemesiz kredi kararı 'Resmi'leşti
Edirne'de 13 terörist yakalandı
Edirne'de 13 terörist yakalandı
Karar Resmi Gazete'de yayımlandı: Aile ve Gençlik Fonu kuruldu
Aile ve Gençlik Fonu'nun Kurulması Hakkında Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Samsun Valisi Orhan Tavlı'dan şehit ailesine ziyaret
Samsun Valisi Orhan Tavlı, Salıpazarı ilçesinde Şehit Jandarma Piyade Onbaşı Orhan Erdoğan'ın ailesini ziyaret etti.
Ev sahibini dışarı atıp kapıyı kilitleyen hırsız linçten zor kurtuldu
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir dairenin kapısını kurcalayan hırsız, ev sahibi tarafından fark edildi. Kapının açılmasıyla panikleyen şahıs, ev sahibini kapının dışına iterek içeri girdi. Polisin çilingir yardımı ile kapıyı açmasıyla gözaltına alınan hı..
İstanbul Boğazı, olumsuz hava koşulları nedeniyle çift yönlü gemi trafiğine kapatıldı
İstanbul'da etkili olan olumsuz hava koşulları Boğaz trafiğini de etkiledi. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği saat 17.50 itibarıyla olumsuz hava koşulları nedeniyle çift yönlü ve geçici olarak askı..
Asgari ücret pazarlığına sayılı günler kala siyasi partilerden ilk öneri HEDEP'ten: 25 bin lira olmalı
Asgari ücret pazarlığına sayılı günler kala siyasi partilerden ilk öneri HEDEP'ten geldi. HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, "Asgari ücret 25 bin lira olmalı. Asgari ücret yoksulluk sınırına göre her ay düzenli güncellenmeli." dedi...
Batman ve Zonguldak'taki sel felaketinden etkilenen vatandaşlara 5 bin lira destek verilecek
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Batman ve Zonguldak'taki sel felaketinden etkilenen vatandaşlar için hane başı 5 bin lira destek verileceğini duyurdu. Bakan Göktaş, yaptığı paylaşımda "Batman'da 1188 hane için toplamda 5 milyon 940..
Adliyede yakalanan sahte savcı tutuklandı
Şanlıurfa'da kendisini Ankara'da görev yapan Cumhuriyet savcısı olarak tanıtan ve cezaevindeki yakınlarının işlerini hızlandırmaya çalışan A.P., şüpheli hareketleri sonucu yakalandı. Üzerinden sahte nüfus kimlik kartları çıkan şahıs tutuklandı...
Prof. Dr. Naci Görür'den Tunceli'ye uyarı: Bu fay deprem üretirse büyüklüğü 7,4'e çıkabilir
Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı canlı yayında, "Yakın vadede tehlike gördüğünüz fay hattı var mı?" sorusuna korkutan bir yanıt verdi. Tunceli'ye dikkat çeken Görür, "Ben ilk kez söyleyeceğim. Türkiye'de Tunceli tehdit altında. Çünkü Erzinca..
Bursa'yı lodos vurdu! Şiddetli rüzgara dışarıda yakalananlar çareyi ağaçlara sarılmakta buldu
Bursa'yı saatteki hızı 70 kilometreye ulaşan lodos vurdu. Yıldırım ilçesinde ağaçlar yollara ve park halindeki araçların üzerine devrildi. Lodosa sokakta yakalananlar da zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar, şiddetli rüzgar nedeniyle uçmamak için ağaçlara t..
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın yapılacak Gazze gündemli Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi toplantısı öncesi BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefonda görüştü. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, İsrail'i..
Polat operasyonundan sonra hakkında soruşturma açılan fenomen Eylül Öztürk: Demek ki sona yaklaşıyoruz
Dilan Polat'ın "Şampiyonlar Ligi" adıyla paylaştığı fotoğrafta yer alan fenomenler hakkında soruşturma başlatıldı ve yurt dışına çıkış yasağı getirildi. Bir süredir yurt dışında yaşayan ve soruşturma başlatılan isimler arasında yer alan Eylül Öztürk ise "..
Karar Resmi Gazete'de! 62 kişinin ve 20 şirketin Türkiye'deki malvarlıkları donduruldu
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre PKK/KCK terör örgütüyle bağlantıları nedeniyle 62 kişinin ve 20 kuruluşun Türkiye'deki malvarlıkları donduruldu...
Meteoroloji uyardı! Lodos, fırtına, sele dikkat
Meteoroloji uyardı! Lodos, fırtına, sele dikkat
Google milyonlarca hesabı silecek!
Google milyonlarca hesabı silecek!
Kira kadar aidat ödeyen site sakinleri kayyum istiyor
Esenyurt'ta 19 blok ve 3 bin 692 daireden oluşan İnnovia 2 Sitesi'nde yaşayanlar, site yönetiminden dertli. Kira kadar aidat ödediklerini ve sitenin 60 milyon lira borcu olduğunu belirten vatandaşlar, site yönetimine kayyum atanmasını istiyor.
Dev dalgalar otomobili böyle sürükledi! Korku dolu anlar kamerada
Trabzon'da fırtınanın denizde oluşturduğu dev dalgaların etkisiyle bir otomobil sürüklendi. O anlar bir teknenin güvenlik kamerasına yansırken sürücü ve yanındaki 2 kişi olaydan yara almadan kurtuldu.
Arda Turan'dan
Fon vurgunu davasında Seçil Erzan tarafından 7.5 milyon dolar dolandırılan Arda Turan, parayı bankada teslim ettiğini belirterek "Kameraları da kapatmış kadın. O nedenle bankanın içinde para verdiğim görüntüler yok" dedi.
Seçil Erzan futbolcuları nasıl dolandırdı? Hedef tahtasına oturtulan DenizBank'tan açıklama var
DenizBank, saadet zinciri yöntemiyle aralarında futbol dünyasının önemli isimlerinin de yer aldığı dolandırıcılık davasıyla ilgili açıklama yaptı. Olaydan ilk kez 7 Nisan 2023 tarihinde haberleri olduğunu duyuran banka yönetimi, bu tarihe kadar şube müdür..
Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı'ndaki seferlerini iptal etti
Türk Hava Yolları hava muhalefeti nedeniyle bugün İstanbul Havalimanı kalkış ve varışlı seferlerden 56'sının iptal edildiğini açıkladı. Kent genelinde hayat felç olurken Çanakkale Boğazı ise gemi trafiğine kapatıldı.
Dilan Polat'ın Şampiyonlar Ligi kadrosuna soruşturma! Fotoğraftaki kişiler için yurt dışı çıkış yasağı istendi
Dilan Polat'ın "Şampiyonlar Ligi" adıyla paylaştığı fotoğrafta yer alan fenomenler hakkında harekete geçildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, fotoğraftaki kişiler hakkında yurt dışı çıkış yasağı talep etti.
Konya Büyükşehir Belediyesi Fenni Fırın Ekmek Fabrikası açıldı
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Fenni Fırın Ekmek Fabrikası'nın açılışını gerçekleştirdi. 5.400 metrekarelik alanda hizmet verecek olan fabrika, günlük 80 bin ekmek üretim kapasitesine sahip. Başkan Altay, fabrikanın hem kaliteli hem..
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel'de NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ve ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile görüştü
NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı için Belçika'nın başkenti Brüksel'de bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, toplantı öncesi NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşme gerçekleştirdi...
Yesevi Havacılık Lisesi’ne iki prestijli ödül
Yesevi Havacılık Lisesi’ne iki prestijli ödül
Kredi ve burs ödemeleri hesaplarda
Kredi ve burs ödemeleri hesaplarda
Kamuda fazla ödemelerin geri alınması 'Resmi'leşti... Bakanlık o aylıkları geri alacak!
Kamuda fazla ödemelerin geri alınması 'Resmi'leşti... Bakanlık o aylıkları geri alacak!
Taciz atışları cezası kalmadı... 2 terörist etkisiz!
Taciz atışları cezası kalmadı... 2 terörist etkisiz!
'Çember'e bin 34 kişi daha girdi!
'Çember'e bin 34 kişi daha girdi!
‘Bağımsız Filistin Devleti kurulmalı’
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) ev sahipliğinde düzenlenen Asya Parlamenter Asamblesi (APA) İcra Konseyi Toplantısı, üye ülkelerin meclis başkanları ve çok sayıda milletvekilinin katılımıyla Antalya’da düzenlendi.
‘Türkiye şantaja boyun eğmez’
AK Parti MYK toplantısı dün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşti.
Ortak umudumuz kalıcı barış
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Maldivler Cumhurbaşkanı Muhammed Muizzu’nun eşi Sajidha Mohamed ile görüştü.
Meteoroloji'den aralarında İstanbul'un da olduğu 23 ile sarı kodlu uyarı: Şiddetli fırtına ve yağış geliyor
Meteoroloji, son hava tahmin raporlarını paylaştı. Raporlara göre aralarında İstanbul, İzmir ve Bursa'nın da yer aldığı 23 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Marmara ve Ege'de şiddetli fırtına ve yağış beklenirken İstanbul Valiliği'nden de vatandaşlara uya..
Cezaevinde intihar etmek istediği söylenen Dilan Polat'la ilgili avukatından açıklama: Manipülasyonlara itibar etmeyin
Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat'ın cezaevinde intihar edeceği yönündeki açıklamalara avukatı Osman Eryiğit'ten yalanlama geldi. Osman Eryiğit, "Dilan'ın güçsüz olduğuna, intihar edeceğine dair yapılan manipülasyonlara ..
İzmir'de suya yüzde 15 zam! 1 Ocak 2024'ten itibaren geçerli olacak
İzmir'de suya zam geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin aldığı kararla 1 Ocak 2024'ten itibaren geçerli olmak üzere suya yüzde 15 oranında zam yapılacak. Zamla birlikte konutlarda 10 metreküpe kadar olan suyun fiyatı 19,21 liradan 22,09 liraya yükselecek..
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz kıyıları ile Samsun çevrelerinin yağmur ve sağanak, İç Ege'nin yüksekleri, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Sivas ve Çankırı çevreleri ile Anka..
ABD'li Goldman Sachs'tan altın tahmini! Gerçekleşirse gram 1.900 lirayı aşarak rekor kırar
Altının ons fiyatı 2 bin doları aşarak 6 ayın en yüksek seviyesine çıktı. "Altındaki yükseliş devam edecek m?" sorusuna yanıt aranırken ABD'li Goldman Sachs'tan dikkat çeken bir tahmin geldi. "Altının parlaklığı geri dönüyor" değerlendirmesini yapan banka..
Tekne sahipleri arasında çıkan kavgada kan aktı! Tartıştığı kişiye kurşun yağdırdı
İstanbul Fatih'te iki tekne sahibi arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışma cinayetle bitti. Silahla vurulan şahıs kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, diğer tekne sahibi ise gözaltına alındı...
Trabzon fırtınaya teslim! 2 kişi dalgalara kapıldı, ekipler çalışma başlattı
Trabzon Beşikdüzü ilçesinde dalgalara kapılarak kaybolan 2 kişinin bulunması için çalışma başlatıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı dalgıçlar, AFAD, emniyet ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.
Asgari ücrette zam pazarlığı 1 Aralık'ta başlıyor! İşte masadaki son rakamlar
Asgari ücret pazarlığının başlayacağı tarih netleşti. Komisyon, milyonların maaş zammını belirlemek için ilk toplantısını 1 Aralık'ta gerçekleştirecek. Yeni yılda asgari ücretin yüzde 40 ila 50 arasında zamla 15.962 TL ila 17.103 TL arasında olması beklen..
Milli Eğitim Bakanlığı bilişim personeli alacak! Maaş 50 ila 74 bin TL arasında değişiyor
Milli Eğitim Bakanlığı, yüksek maaşlı bilişim personeli alımı gerçekleştirecek. 4-8 Aralık tarihleri arasında başvuru yapılacak alım için KPSS'den en az 70 puan alma şartı bulunuyor. Çalışma hakkı kazanan adaylar en az 49.748 TL, en yüksek 74.622 TL maaş ..
Seçil Erzan bizzat rakam vermiş! İşte Türkiye'nin konuştuğu fondan Fatih Terim'in elde ettiği milyonlarca dolarlık kar
Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Müştekilerden İsmail İbrahim Çağlar soruşturma aşamasındaki ifadesinde, "Seçil Erzan, bu fondan Fati..
Teklif Meclis'e sunuldu! Çalışan emekli de 5 bin TL ikramiye alacak
Çalışan emeklilerin dört gözle beklediği önerge TBMM'ye gönderildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla cumhuriyetin 100'üncü yılına özel verilen 5 bin liralık ikramiyeden ilk seferde yararlanamayan çalışan emekliler de yararlanacak...
Cevdet Yılmaz: Asgari ücrette denge gözetilecek
Cevdet Yılmaz: Asgari ücrette denge gözetilecek
MİT terör örgütü PKK'nın sözde Suriye sorumlusu Mutlu Kacar'ı etkisiz hale getirdi
MİT, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Aynularab sorumlusu Karker Andok kod adlı Mutlu Kacar'ı, Suriye'de düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi. Kacar daha önce 2 askerimizin şehit olduğu saldırının talimatını vermişti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı vermişti! Çalışan emeklinin 5 bin TL ikramiyesi aralıkta hesapta olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla çalışan emeklilere de 5'er bin TL ikramiye verilmesi için çalışmalara başlandı. Düzenlemenin bu hafta Meclis'e gelmesi bekleniyor. Yasalaşma sürecinin tamamlanmasının ardından ikramiyeler aralık ayı içerisinde hesaplar..
Yolcu otobüsü park halindeki tıra çarptı! Ölü ve yaralılar var
Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde yolcu otobüsü, park halindeki tıra çarptı. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2 yolcu da yaralandı. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.
Fırtınanın etkili olduğu Artvin'de dev dalgaların sürüklediği kuru yük gemisi karaya oturdu
Artvin'de fırtına ve dev dalgalar nedeniyle kıyıya sürüklenen kuru yük gemisi, daha sonra ise karaya oturdu. Geminin kurtarılması için başlatılan çalışmaların fırtına nedeniyle güçlükle devam ettiği aktarıldı.
Bakan Şimşek: Yüksek teknoloji ürünlerine güçlü destek sağlanacak
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi Programı ile dış ticarette önemli payı olan yüksek teknoloji ürünlerin üretimine güçlü destek sağlayacaklarını belirterek, "Cari açığı kalıcı olarak azaltmayı hedefliyoruz." ifadesini ..
Tutuklu Bahar Candan'ın örgüt liderinden para aldığı görüntü ortaya çıktı
Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan 100 milyon lirayı aklama suçundan tutuklanan Candan kardeşlerden Bahar Candan'ın bir eğlence merkezinde çete liderinden para aldığı görüntü ortaya çıktı.
AK Parti'de temayül yoklaması bitti! İşte İstanbul adaylığı için öne çıkan 3 isim
AK Parti 81 ilde 150 bin civarındaki teşkilat üyesinin katılımıyla yerel seçimler için temayül yoklaması yaptı. Temayül yoklamasına göre AK Partinin İstanbul adaylığı için 3 ismin öne çıktığı iddia edilirken, bu isimlerin Osman Nuri Kabaktepe, Murat Kurum..
Fırtınanın vurduğu Sinop'ta dev dalgalar ortalığı savaş alanına çevirdi
Sinop'un Ayancık ilçesinde dün gece etkili olan şiddetli fırtına ile birlikte sahilde oluşan dev dalgalar, iskele meydanındaki dükkanları darmadağın etti. Meydan moloz yığınına dönüşürken etkili olan yağış nedeniyle birçok evi de su bastı...
Anadolujet uçağı, yakıtı kritik seviyenin altına düşünce Elazığ'a acil iniş yaptı
Ankara-Diyarbakır seferi yapan Anadolujet uçağı, hava muhalefeti nedeniyle Diyarbakır Havalimanı'na iniş yapamadı. Kent üzerinde 3 kere tur atan uçak yakıt azlığı nedeniyle Elazığ Havalimanı'na acil iniş yaptı. Yolcular, Elazığ'dan Diyarbakır'a karayolu i..
18 ilde eş zamanlı terör operasyonu! 98 şüpheli yakalandı
Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 18 ilde eş zamanlı olarak PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 98 şüpheli gözaltına alındı.
Tehditle ev almış! Hakim karşısına çıkan Mehmet Ali Ağca'dan ilginç savunma
Abdi İpekçi'yi öldüren ve Papa 2. Ioannes Paulus'a düzenlendiği suikast ile yaralanmasına neden olan Mehmet Ali Ağca, bu kez de yağma suçundan hakim karşısına çıktı. Bir evi tehditle üzerine aldığı iddia edilen Ağca, "2 artı 1, harabe vaziyette bir ev içi..
Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir şahıs, gelen geçen bassın diye İsrail bayrağını asfalta çiviledi
Gazze'yi kan gölüne çeviren İsrail'e yönelik protestolar dünyanın dört bir yanında devam ederken, Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir şahıs gelen geçen bassın diye İsrail bayrağını asfalta çiviledi.
İstanbul'da aç kurtlar sokak arasında böyle görüntülendi
Başakşehir'de kaydedilen bir görüntüde aç kalan 2 kurdun sokak arasında dolaştığı görüldü. Yemek arayan kurtları gören vatandaş şoke oldu. İlginç anlar cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.
Seçil Erzan’ın, ikinci savcılık ifadesi ortaya çıktı!
Yüksek kazanç vaadi ile dolandırıcılık yaptığı öne sürülen Seçil Erzan ikinci ifadesinde çalıştığı bankanın başından beri durumdan haberdar olduğunu iddia etti.
Türk denizcilerin bulunduğu gemi kurtarıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü, Türk denizcileri Kaptan Aydın Hasırcı ve 4. Kaptan Okan Yüksel’in görev yaptığı Central Park isimli kimyasal tankerin 15 saat sonra kurtarıldığını açıkladı.
Kocasını 2. kattan attı, dakikalarca başında bekledi! 'Beni aldatmanın bedeli bu'
Bursa'da G.K. (33), kendisini aldattığı şüphesiyle tartıştığı kocası Y.U.'yu evlerinin ikinci katındaki pencereden boşluğa itti. Metrelerce yükseklikten düşerek yaralanan ve yerde hareketsiz şekilde yatan kocasının yanına elinde bıçakla gelerek bir süre b..
 6 ilde 63 mağara ve sığınak imha edildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Kahramanlar 30' operasyonlarında 6 ilde 63 mağara, sığına ve deponun imha edildiğini bildirdi.
Devlet güvencesinde dönüşüm hızlanıyor... Deprem bölgesinde kentsel dönüşüm
Devlet güvencesinde dönüşüm hızlanıyor... Deprem bölgesinde kentsel dönüşüm..
Bakan Kurum'dan COP31 diplomasisi
Bakan Kurum'dan COP31 diplomasisi
TOKİ'den yüzde 25 indirim kampanyası
TOKİ'den yüzde 25 indirim kampanyası
O tebliğde değişiklik yapıldı... 7 bölgede 20 servis şartı 'şarjlı hibrit'leri de kapsıyor!
O tebliğde değişiklik yapıldı... 7 bölgede 20 servis şartı 'şarjlı hibrit'l..
Avrupa Hazır Beton Birliği İstanbul’da toplandı
Avrupa Hazır Beton Birliği İstanbul’da toplandı
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Fenerbahçe 5 4 0 1 13 2 13 +11
2 Galatasaray 4 4 0 0 14 3 12 +11
3 Başakşehir FK 4 3 0 1 11 5 10 +6
4 Beşiktaş 4 3 0 1 9 3 10 +6
5 Eyüpspor 5 2 0 3 8 4 9 +4
6 Konyaspor 5 2 2 1 6 7 7 -1
7 Sivasspor 5 2 2 1 5 6 7 -1
8 Antalyaspor 5 2 2 1 9 12 7 -3
9 Göztepe 4 1 0 3 5 3 6 +2
10 Samsunspor 4 2 2 0 4 3 6 +1
11 Kasımpaşa 5 1 2 2 6 8 5 -2
12 Çaykur Rizespor 5 1 3 1 3 13 4 -10
13 Trabzonspor 3 0 0 3 1 1 3 0
14 Gaziantep FK 3 1 2 0 3 4 3 -1
15 Alanyaspor 5 0 2 3 4 9 3 -5
16 Bodrum FK 5 1 4 0 4 9 3 -5
17 Kayserispor 3 0 1 2 3 4 2 -1
18 Hatayspor 5 0 3 2 4 9 2 -5
19 Adana Demirspor 5 0 4 1 5 12 1 -7
Takım O G M B A Y P AV
1 İstanbulspor 5 4 1 0 11 4 12 +7
2 Iğdır FK 5 3 1 1 10 3 10 +7
3 Pendikspor 5 3 2 0 10 8 9 +2
4 Kocaelispor 5 3 2 0 6 7 9 -1
5 Manisa FK 5 2 1 2 8 6 8 +2
6 Gençlerbirliği 5 2 1 2 5 4 8 +1
7 Amed SK 5 2 1 2 4 1 8 +3
8 Bandırmaspor 5 2 2 1 7 7 7 0
9 Ümraniyespor 5 2 2 1 7 8 7 -1
10 Sakaryaspor 5 1 0 4 6 4 7 +2
11 Keçiörengücü 5 1 1 3 5 5 6 0
12 MKE Ankaragücü 5 2 3 0 6 6 6 0
13 Erzurumspor FK 5 2 3 0 6 5 6 +1
14 Şanlıurfaspor 5 2 3 0 6 10 6 -4
15 Çorum FK 5 1 1 3 7 6 6 +1
16 Fatih Karagümrük 5 1 1 3 7 8 6 -1
17 Boluspor 5 1 2 2 5 6 5 -1
18 Adanaspor 5 1 2 2 7 12 5 -5
19 Esenler Erokspor 4 1 3 0 5 7 3 -2
20 Yeni Malatyaspor 4 0 4 0 0 11 3 -11
Takım O G M B A Y P AV
1 GMG Kastamonuspor 3 3 0 0 7 3 9 +4
2 Altınordu 3 2 0 1 4 0 7 +4
3 24Erzincanspor 3 2 0 1 4 0 7 +4
4 Adana 1954 Futbol Kulübü 3 2 0 1 3 1 7 +2
5 Batman Petrolspor 3 2 1 0 3 1 6 +2
6 Sarıyer 3 1 0 2 4 1 5 +3
7 İskenderunspor A.Ş. 3 1 1 1 2 2 4 0
8 Kırklarelispor 3 1 1 1 2 2 4 0
9 Tuzlaspor 3 1 1 1 2 2 4 0
10 1461 Trabzon FK 3 1 1 1 2 2 4 0
11 Altay 3 1 1 1 1 2 4 -1
12 İnegölspor 3 1 1 1 1 2 4 -1
13 Fethiyespor 3 1 2 0 4 6 3 -2
14 Kepezspor FAŞ 3 0 1 2 1 2 2 -1
15 Sincan Belediyesi Ankaraspor 3 0 2 1 1 3 1 -2
16 Karaköprü Belediyespor 3 0 2 1 2 5 1 -3
17 Isparta 32 Spor 3 0 2 1 1 5 1 -4
18 Hes İlaç Afyonspor 3 0 3 0 1 6 0 -5
Takım O G M B A Y P AV
1 Bursaspor 2 2 0 0 5 0 6 +5
2 Belediye Kütahyaspor 2 2 0 0 3 0 6 +3
3 Bornova 1877 2 1 0 1 4 0 4 +4
4 Karşıyaka 2 1 0 1 3 0 4 +3
5 Silifke Belediye Spor 2 1 0 1 2 1 4 +1
6 Artvin Hopaspor 2 1 0 1 1 0 4 +1
7 Muş Spor Kulübü 2 1 0 1 1 0 4 +1
8 Düzcespor 2 1 1 0 2 2 3 0
9 Anadolu Üniversitesi 2 1 1 0 1 1 3 0
10 Kahramanmaraşspor 2 1 1 0 1 1 3 0
11 23 Elazığ Futbol Kulübü 2 0 0 2 0 0 2 0
12 Kırşehir Futbol SK 2 0 1 1 0 2 1 -2
13 Kuşadasıspor 2 0 2 0 0 2 0 -2
14 Ergene Velimeşe 2 0 2 0 1 4 0 -3
15 Tokat Bld Plevnespor 2 0 2 0 0 4 0 -4
16 Bulvarspor 2 0 2 0 0 7 0 -7
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/09/2024 Galatasaray vs Gaziantep FK
 18/09/2024 Samsunspor vs Başakşehir FK
 19/09/2024 Trabzonspor vs Kayserispor
 20/09/2024 Hatayspor vs Bodrum FK
 21/09/2024 Konyaspor vs Sivasspor
 21/09/2024 Fenerbahçe vs Galatasaray
 22/09/2024 Çaykur Rizespor vs Samsunspor
 22/09/2024 Kasımpaşa vs Antalyaspor
 22/09/2024 Adana Demirspor vs Alanyaspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 20/09/2024 Erzurumspor FK vs Esenler Erokspor
 20/09/2024 Manisa FK vs Yeni Malatyaspor
 21/09/2024 Pendikspor vs Gençlerbirliği
 21/09/2024 Amed SK vs Boluspor
 21/09/2024 MKE Ankaragücü vs Sakaryaspor
 22/09/2024 Keçiörengücü vs Iğdır FK
 22/09/2024 Ümraniyespor vs Adanaspor
 22/09/2024 Çorum FK vs Kocaelispor
 22/09/2024 İstanbulspor vs Bandırmaspor
 23/09/2024 Şanlıurfaspor vs Fatih Karagümrük
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/09/2024 Kepezspor FAŞ vs Afyonspor Kulübü
 21/09/2024 Sincan Belediyesi Ankaraspor vs 1461 Trabzon FK
 21/09/2024 İnegölspor vs İskenderunspor A.Ş.
 22/09/2024 GMG Kastamonuspor vs Karaköprü Belediyespor
 22/09/2024 Kırklarelispor vs Altınordu
 22/09/2024 Tuzlaspor vs Altay
 22/09/2024 Fethiyespor vs Batman Petrolspor
 22/09/2024 Isparta 32 Spor vs Sarıyer
 22/09/2024 24Erzincanspor vs Adana 01 Futbol Kulübü
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/09/2024 Bornova 1877 vs Artvin Hopaspor
 22/09/2024 Kahramanmaraşspor vs Kuşadasıspor
 22/09/2024 Muş Spor Kulübü vs Belediye Kütahyaspor
 22/09/2024 Tokat Bld Plevnespor vs Kırşehir Futbol SK
 22/09/2024 Anadolu Üniversitesi vs Silifke Belediye Spor
 22/09/2024 Düzcespor vs Bulvarspor
 22/09/2024 Ergene Velimeşe vs Bursaspor
 22/09/2024 Karşıyaka vs 23 Elazığ Futbol Kulübü
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI