GÜNDEM HABERLERİ

Kaza haberini alan ağabey, kardeşinin cansız bedenini görünce gözyaşlarına boğuldu
Hatay'da yanındaki kişiyle beraber yolun karşısına geçmek isteyen Okan İmseytoğlu, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Genç adamın ağabeyinin çaresizce gözyaşlarına boğulduğu anlar yürek burktu.
Elindeki son anketi paylaşan Kurum, 4 partinin seçmenine
Ellerindeki son ankete göre; yarışı 1,8 puan farkla önde götürdüklerini belirten Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'dan Yeniden Refah, Saadet, Gelecek ve DEVA Partili seçmenlere dikkat çeken bir çağrı geldi. Kurum, "..
İran'da yasa dışı bahis oynatan suç örgütünün elebaşı Türkiye'de yakalandı
Yurtdışına kaçma hazırlığı içerisinde olduğu tespit edilen organize suç örgütü elebaşı Sait Emiri, İzmir'de başkasına ait kimlik bilgilerini kullanarak kaldığı otelde yakalandı. Operasyonda 120 bin dolar, 80 bin euro, 500 bin dolar değerinde 9 adet lüks s..
33 kilo ağırlığındaki dev Turna balığı satışa sunuldu
Erzincan'da yakalanan 33 kilo ağırlığındaki dev Turna balığı tezgahta satışa sunuldu. İlk defa dev bir balık gördüklerini söyleyen vatandaşlar dikkatle inceledikleri balığın fotoğraf ve videosunu çekerek anı ölümsüzleştirdi.
Ders sırasında boğazına cisim kaçan öğrenciyi, öğretmenin hamlesi kurtardı
Şanlıurfa'da bir kız öğrencinin ders sırasında boğazına cisim kaçması üzerine soluk borusu tıkandı. Öğretmen uyguladığı "Heimlich manevrası" yöntemiyle öğrencinin nefes almasını sağladı.
Depremde 37 kişiye mezar olmuştu! Müteahhidin 2010'da binaya astırdığı afiş ortaya çıktı
Adıyaman'da 6 Şubat depreminde 37 kişinin hayatını kaybettiği Zümrüt Apartmanı'nın müteahhidi Bilal K. 2010'da ortaya atılan "Binada eğim var, yıkılacak" iddiaları üzerine, dış cepheye "Bu binada en küçük bir hata olmadığını biz belgeledik. İftira eden va..
Ayasofya'da provokasyon! Yunan turist bayrak açıp fotoğrafı da skandal bir notla paylaştı
İstanbul'un simgelerinden Ayasofya'yı ziyaret eden bir turistin, Yunanistan bayrağı açarak yaptığı provokasyon sosyal medyada gündem oldu. Fotoğrafı "Sevgili şehrim, sonsuza kadar Yunan" notuyla paylaşan turiste Türk kullanıcılar tepki gösterdi...
Seyir halindeki araçta yangın
Seyir halindeki araçta yangın
Yaşlıları hedef alan dolandırıcılıklara dikkat!
Yaşlıları hedef alan dolandırıcılıklara dikkat!
Havadan yolculuklarda rekor artış
Havadan yolculuklarda rekor artış
Yerli ve milli tren üretiminde tarihi imza
Yerli ve milli tren üretiminde tarihi imza
Bakan Bolat: “Konya belediyecilik konusunda model şehir”
Bakan Bolat: “Konya belediyecilik konusunda model şehir”
4,2 milyar TL'lik Evde Bakım Yardımı hesaplarda
4,2 milyar TL'lik Evde Bakım Yardımı hesaplarda
MEB'in sınavlarına uluslararası tescil
MEB'in sınavlarına uluslararası tescil
Öğretmenlerin gözüyle 'bölgesel çalıştaylar' raporlandı
Öğretmenlerin gözüyle 'bölgesel çalıştaylar' raporlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki İstanbul anketi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, katıldığı canlı yayında yaptırdıkları anketlerin sonuçlarını paylaştı. İstanbul'da Murat Kurum'un 1 puan önde olduğunu ifade eden Şen, Ankara ve İzmir'de ise yarışın baş başa gittiğini ifade etti...
Türkiye ve Irak arasında güvenlik görüşmelerinin sonuç bildirisi yayınlandı: Terör örgütü PKK artık iki ülkenin de düşmanı
Türkiye-Irak güvenlik görüşmesinin sonuç bildirisi açıklandı. Türkiye-Irak ortak bildirisinde, "Türkiye, Irak Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından PKK'nın Irak'ta yasaklı bir örgüt olduğu yönünde alınan kararı memnuniyetle karşılamıştır" ifadesi yer aldı. Ö..
Başarılı operasyonlara imza atan Yerlikaya'ya soruldu: Bu kadar çok FETÖ'cü hala ortalıkta mı?
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son günlerde iyiden iyiye artan FETÖ operasyonlarına bağlı olarak yöneltilen "Bu kadar çok FETÖ'cü hala ortalıkta mı?" sorusuna "Su uyur FETÖ uyumaz, kılıktan kılığa giren bu ihanet yapılanmasının kökünü kazıyoruz" yanıtını v..
Edirne'de sınır kapısında bekleyen tırda yangın
Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda bekleyen domates yüklü Ukrayna plakalı tır, yol kenarında beklerken çıkan yangın sonucunda hurda yığınına döndü. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken yol 2 saat boyunca kapalı kaldı.
Eylem Tok'un oğlu ve arkadaşlarından skandal hareket! Ambulans çağırmayıp küfürlü video çekmişler
Türkiye İstanbul'da ehliyetsiz araç kullanarak bir kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ve kendisini kaçıran annesi Eylem Tok'un ABD'de çekilen fotoğraflarını konuşurken internete düşen yeni bir video büyük ses getirdi. T.C. ve arkadaşlarının kaza..
Durdurulan tırda 700 kilo at ve eşek eti bulundu
Sakarya'nın Hendek ilçesinde durdurulan bir tırda 700 kilogram at ve eşek eti bulundu. 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken etlerin İstanbul'da sucuk yapıldıktan sonra Düzce'de satılacağı ortaya çıktı.
Cinayet zanlısı babadan şaka gibi savunma: Tanımıyorduk, yaşını öğrenince çok üzüldük
İzmir'de sokakta yanına yaklaşan araçtaki kişilerce silahla ateş açılarak öldürülen 17 yaşındaki gençle ilgili davada baba ve oğul tutuklandı. Baba emniyetteki ifadesinde, genci önceden tanımadığını; lise öğrencisi olduğunu ve yaşını öğrenince çok üzüldüğ..
Arkadaşlarını silahla rehin alıp, mobil bankacılıktan 200 bin TL gasp eden 2 kişi tutuklandı
Adana'da 2 şüpheli silahla rehin aldıkları 2 kişinin mobil bankacılık uygulamasına girerek 200 bin TL gasp etti. "Polise giderseniz, sizi buluruz" diye tehdit eden şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sahur davulcusu olmayınca komşularını bağırarak uyandırdı
Tokat'ta bulunan bir siteye sahur için Ramazan davulcusunun gelmemesi üzerine, bir kişi komşularını bağırarak uyandırdı. O ilginç anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Güvenlik kulübesine davetsiz misafir! Yiyecek bulamayınca ortalığı birbirine kattı
Bursa Uludağ'da yavrularıyla birlikte yiyecek arayan ayı, Macera Park tesislerindeki güvenlik kulübesinin camlarını bir bir yere indirdi. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Trafik kazası sonrası firar eden ehliyetsiz sürücünün babası Bülent Cihantimur adliyeye geldi
Ölümlü kazaya karışan oğlu ve onu kaçıran yazar annesi Eylem Tok ABD'de görüntülendikten bir gün sonra, ünlü estetik cerrahı baba Bülent Cihantimur da ifadeye çağrıldı. Cihantimur, soruşturma çerçevesinde 'şüpheli' sıfatıyla ifade veriyor...
Hülya hemşirenin katiline ağırlaştırılmış müebbet! Başında soda şişesi kırmıştı
Denizli'de tartıştığı eşi Hülya hemşireyi başında soda şişesi kırdıktan sonra 11 yerinden bıçaklayarak öldüren katil zanlısı hakkında mahkemeden karar çıktı. Olayın, eşinin agresif tavırları ve uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle yaşandığını iddia eden sanığ..
Çanakkale'de mülteci botu battı! 2'si bebek 16 kişi hayatını kaybetti
Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan lastik bot battı. Sahil Güvenlik ekiplerinin bölgeye sevk edildiği olayla ilgili Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, ilk belirlemelere göre 2'si bebek 16 kişinin hayatını kaybettiğini bildird..
Eşine kızan adam, yaşadıkları konteyneri ateşe vererek kaçtı
Hatay'da eşine kızan bir adam, çıkan tartışmanın ardından yaşadıkları konteyneri yakarak olay yerinden kaçtı. Afetzede kadın, şimdiyse eşinin kendisine zarar vereceği korkusuyla yaşıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı'nda duyurdu: Her büyük şehre 1 şehir hastanesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar programında konuştu. Erdoğan, her büyük şehri bir şehir hastanesiyle buluşturmayı hedeflediklerini dile getirerek, "Halihazırda 14 şehir hastanemizin inş..
İçişleri'nden 75 Siber'göz'altı!
İçişleri'nden 75 Siber'göz'altı!
Yağışlar hafta sonu da devam edecek
Yağışlar hafta sonu da devam edecek
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten
İstanbul'da bir sitede Eros isimli kediyi, dakikalarca işkence ederek öldüren İbrahim Keloğlan, 2 yıl 6 ay hapis cezası aldı. Yurt dışına çıkış yasağı uygulanan Keloğlan serbest bırakıldı. Toplumda infiale neden olan olaya ilişkin AK Parti Sözcüsü Ömer Çe..
60 bin mükellef vergi kaçırdı! 47 milyarlık eksik beyanı bakanlık yakaladı
Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu (VDK), geçen yıl incelediği 60 bin 242 mükellefin, farklı vergi türlerinde 47 milyar liralık vergi matrahını eksik beyan ettiğini belirledi. Vergi türleri itibarıyla en fazla matrah farkı katma değer vergisi..
ABD'de görüntülenen Eylem Tok ve oğluna soğuk duş! 3 kadın peşlerinden kovalayıp yüzlerine tükürmüş
New York'ta görüntülenen firari anne Eylem Tok ve oğlunun gülümsedikleri kareler büyük tepki çekerken, olayla ilgili dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Fotoğrafların çekildiği sırada 3 kadının Tok ve oğlunu kovalayarak yüzlerine tükürdüğü hatta dev..
Kendisinden ayrılan 17 yaşındaki sevgilisini öldürüp intihar etti
Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir genç, kendisinden ayrılan kız arkadaşının çalıştığı dükkana giderek arkadaşını öldürdü. Cinayetten sonra genç, kendi kafasına ateş ederek canına kıydı. Feci olay sonrası gençlerin aileleri sinir krizi geçirdi...
Dönerci çalışanları, koltuk değnekli yaşlı kadını ittirerek yere düşürdü
İstanbul'da bir dönercinin çalışanları, mendil satarak geçimini sağlayan yaşlı kadını ittirerek yere düşmesine neden oldu. Yaşlı kadın bayılıp kalkamayınca ambulansla hastaneye kaldırıldı.
İstanbul'un göbeğindeki su birikintisi Google'ı bile şaşırttı! Haritada göl olarak gösterildi
Kadıköy'de temel kazının ardından duran ve 5 yıldır bir işlem yapılmayan inşaat alanındaki çukur suyla doldu. Haritaları güncelleyen Google Maps uygulaması da su dolu çukuru, göl olarak algıladı.
Gabar'dan sonra bir umut daha! Adana'da 10 sondaj kuyusu açılıp petrol aranacak
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından Adana'nın Karaisalı ilçesinde 10 adet petrol arama ve üretim kuyusu açılacak. Şırnak Gabar Dağı'nda açılan petrol kuyusunun faaliyete geçmesi sonrası heyecanlandıran projenin değeri 95 milyon lira olar..
Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağı düştü! Pilot sağ kurtuldu, şantiyede görevli 1 personel şehit oldu
Konya'da 3. Ana Jet Üssü'nde Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağı iniş yapacağı esnada düştü. Çok sayıda kurtarma ekibi bölgeye sevk edilirken, uçak düşmeden paraşütle atlamayı başaran pilot tedbir amacıyla hastaneye sevk edildi. Konya Valisi Özkan, "Uçak ..
Hakkında kayıp ihbarı bulunan genç, Belgrad Ormanı'nda başından vurulmuş halde bulundu
İstanbul'da ailesinin bir ay önce kayıp ihbarında bulunduğu 20 yaşındaki gencin cansız bedeni Belgrad Ormanı'nda başından vurulmuş halde bulundu. Cesedin bir kısmının ise toprağa gömülü olduğu belirtildi.
Selvi Boylum Al Yazmalım'ın yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! Kadir İnanır duygusal anlar yaşadı
Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Selvi Boylum Al Yazmalım gibi Yeşilçam filmlerinin ünlü yapımcısı Arif Keskiner için Teşvikiye Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Törene katılan Kadir İnanır, arkadaşının tabutu başında gözyaşlarına hakim olamadı...
20 ilde Sibergöz operasyonu: 50 gözaltı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova, İzmir, Sivas ve Samsun merkezli 20 ilde gerçekleştirilen 'SİBERGÖZ-25' operasyonlarında nitelikli dolandırıcılık, çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve taciz suçlarına yönelik 50 şüphelinin yakalandığını açıkladı...
Adli emanet deposundan 6 kilo uyuşturucu çalarak satan 9 sanığa dava açıldı
Antalya'da zabıt katibi olarak görev yapan memur ile bir emanet memurunun da aralarında olduğu 9 kişiye adli emanetten uyuşturucu çaldıkları gerekçesiyle dava açıldı. İddianamede, uyuşturucu satışı yapan şüphelilerin, suçtan elde edilen paraları bankacılı..
Metro istasyonunda intihar eden gençten geriye kalan not yürek dağladı
İstanbul'da metro istasyonunda tren gelirken raylara atlayarak intihar eden 25 yaşındaki gencin telefonunun notlar bölümüne "Ailemin sırtında bir kambur olup asalak gibi yaşamaya çalıştım. Hayallerimden vazgeçmeye zorladım. Ailemden özür dilerim" yazdığı ..
14 Mayıs'ı bilen şirketin anketi! İşte İstanbul'un 7 ilçesinde son durum
Yerel seçimler için geri sayım devam ederken 14 Mayıs seçim sonuçlarını en yakın bilen anket şirketlerinden olan SONAR Araştırma; İstanbul'un Kağıthane, Çekmeköy, Pendik, Bahçelievler, Tuzla, Üsküdar ve Bağcılar ilçelerinde yaptığı araştırmanın sonuçların..
Eyüpsultan'daki kaza sonrası tutuklanan Ayşe Ceren S.'nin ifadesi ortaya çıktı: Eylem Hanım bana 'Havalimanına sür' dedi
İstanbul'da, 17 yaşındaki T.C'nin karıştığı ölümlü kaza sonucu tutuklanan Ayşe Ceren S'nin ifadesi ortaya çıktı. T.C'nin babası Bülent Cihantimur'un iş yerinde çalışan Ayşe Ceren S, "Evden T.C'yi hastaneye götürmek için iki araba yola çıktık. Sonrasında B..
Türkiye turistik treni sevdi
Türkiye turistik treni sevdi
PTT'den 'Ara Güler' vefası
PTT'den 'Ara Güler' vefası
Acı haberi Bakan Yerlikaya duyurdu
Acı haberi Bakan Yerlikaya duyurdu
İçişleri 'Çember'i daraltıyor... 2 bin 614 firari daha yakalandı
İçişleri 'Çember'i daraltıyor... 2 bin 614 firari daha yakalandı
Ekmek ve simit fiyatlarına 'görüş alma' koşulu!
Ekmek ve simit fiyatlarına 'görüş alma' koşulu!
Güneydoğu'da toz taşınımı uyarısı!
Güneydoğu'da toz taşınımı uyarısı!
CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu Göle ilçesini ziyaret etti
Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Göle Belediye Başkan Adayı Gökhan Budak'ın CHP'yi toparlayıp her kesimden halkın beklentisi olan şeffaf, yeni bir yönetimine yönelişini sağlayan Budak'a destek olmak için pati yöneticileriyle Göle esnafını ziyaret ..
Yağdonduran Geçidi tarih oldu
Yağdonduran Geçidi tarih oldu
Hafize Gaye Erkan iddialarına İletişim'den açıklama
Hafize Gaye Erkan iddialarına İletişim'den açıklama
Ayhan Bora Kaplan'dan
Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla tutuklanan Ayhan Bora Kaplan'ın, "kara para aklama" suçundan ikinci kez tutuklanmasına neden olan soruşturmada verdiği ifade ortaya çıktı. Kaplan'ın "Ülkede gerçeklesen enflasyon nedeniyle almış ve edinmiş olduğum para ..
Balıkçı Kenan'dan İmamoğlu'na pankartlı protesto: Arazimize çöktü
İstanbul'da Balıkçı Kenan olarak bilinen Kenan Balcı, Beylikdüzü'ndeki iş yerinin yanındaki tapulu arazisinin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından hukuksuz şekilde işgal edildiğini iddia ederek "İmamoğlu arazimize çöktü" gibi ifadelerin yer aldığı pankar..
Mersin'de sahiller denizanasıyla dolunca toplayıp toprağa gömdüler
Türkiye'nin turizm merkezlerinden Mersin'de geçtiğimiz haftalarda yoğun bir şekilde kıyıya vuran denizanası sayısında son günlerde tekrar artış görüldü. Uzmanların dokunulmaması gerektiği yönünde uyarılar yaptığı denizanalarındaki artışın iklim değişikliğ..
CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili 3 kişi ifadeye çağrıldı! Aralarında İmamoğlu'nun danışmanı da var
CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda deste deste paraların sayıldığı görüntüler kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, soruşturma başlatılan videoya ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, C..
Bakan Tunç'tan kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlu için verilen tahliye kararına ilk yorum
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kedi Eros'u asansörde vahşice öldüren İbrahim Keloğlan için verilen tahliye kararını değerlendirdi. Bakan Tunç, "Verilen ceza, Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında bugüne kadarki en yüksek cezadır" dedi.
5 milletvekilinin dokunulmazlığıyla ilgili fezlekeler TBMM'de
Meclis Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in de aralarında bulunduğu 5 milletvekiline ait dokunulmazlığın kaldırılmasına ilişkin fezlekeler, TBMM Başkanlığına sunuldu.
Hakkında yakalama kararı bulunan şüpheli intihar etti
Bolu'da hakkında hapis cezası ve yakalama kararı bulunan 30 yaşındaki bir şahıs, polisi karşısında görünce tabancayla başına ateş ederek hayatına son verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Vize başvurusu reddedilen İranlı akademisyen 2 aydır İstanbul Havalimanı'nda yaşıyor
Kanada'da yaşayan İranlı akademisyen Shiva Kaviani, oturum süresinin dolmasının ardından Kanada'ya gidemeyince İstanbul Havalimanı'nda mahsur kaldı. 2 aydır havalimanında yaşamını sürdüren akademisyene havalimanı çalışanları yardımcı oluyor...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da günlük 100 bin varil üretmeyi hedefliyoruz, buralar uçacak uçacak
Şırnak mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda Gabar'da günlük petrol üretiminde 37 bin varili geçmiş durumdayız. Hedef 100 bin varil. Buralar uçacak" ifadelerini kullandı.
Mücevher tutkunları New York'ta buluştu
Mücevher tutkunları New York'ta buluştu
MEB, LGS hakkında SSS'leri yanıtladı
MEB, LGS hakkında SSS'leri yanıtladı
Alpagut meşalesi Ankara’da yandı
Alpagut meşalesi Ankara’da yandı
7 ilde Mahzen! 3 suç örgütü çökertildi!
7 ilde Mahzen! 3 suç örgütü çökertildi!
Türkiye'nin bugün yarısı yağışlı!
Türkiye'nin bugün yarısı yağışlı!
Bakan Göktaş New York Türkevi'nde
Bakan Göktaş New York Türkevi'nde
Eşini öldüren yaşlı adamdan cinayet sonrası dehşet sözler: Böyle diyenin hali budur
Adıyaman'da 71 yaşındaki bir adam tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü. Cinayet sonrası evin penceresinden dışarıyı izlediği anların görüntüler ortaya çıkan adamın "İşte bana diyordu kocam değilsin, böyle diyenin hali budur." dediği duyuldu...
İzmir'de tırla halk otobüsü çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı
İzmir'in Gaziemir ilçesinde karşı yönden gelen bir TIR'la ile belediye otobüsü çarpıştı. Kaza sonucunda 1 yolcu hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
İstedikleri zammı alamayan emeklilere yeni düzenleme yolda! 7 alanda destek verilecek
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, milyonlarca emekliye yönelik yeni destekler için hazırlıklara başladı. "Emekliler Yılı" çerçevesindeki destek planları arasında, "su faturalarında indirim, ücretsiz veya indirimli toplu taşıma, kamu tesislerinden yara..
Bakan Göktaş'tan BM zirvesine damga vuran İsrail protestosu! Bir anda salonu terk etti
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş katıldığı Birleşmiş Milletler etkinliğinde ses getiren bir protestoya imza attı. İsrail Sosyal Eşitlik ve Kadının Gelişimi Bakanı May Golan'ın konuşmasına başladığı sırada toplantı salonunu terk eden ..
MSB: Pençe-Kilit Harekat bölgesinde Iraklı yerel yetkililerle sınır güvenliği tedbirleri ele alındı
2'nci Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel ve beraberindeki heyet, Iraklı yerel yetkililerle sınır güvenliği toplantısı yaptı. Pençe-Kilit Harekât bölgesinin sınırları içerisinde yapılan toplantıda Irak-Türkiye sınır hattının güvenliği ele alındı...
İmamoğlu'ndan sağ kolu Fatih Keleş'in deste deste para saydığı görüntülerle ilgili açıklama
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun en yakınındaki isimlerden biri olan İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in deste deste para saydığı görüntülerin ortaya çıkması büyük tartışmaya neden oldu. Konuyla ilgili bugün bir açıklama yapan İmamoğlu, "Seçime 20 gün ka..
Eski İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik kardeşi tarafından bıçaklandı
Eski İYİ Parti Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi'nin sahibi Ahmet Çelik, İstanbul Bahçelievler'deki ofisinde kardeşiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine kardeşinin bıçakla ağır yaraladığı Çelik hastanede tedavi altına alınırken sağlık durumunun ciddi..
Katliam gibi kazada tır sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı: Tabelalara dikkat etmedim
İstanbul Bakırköy'de dün akşam saatlerinde dorsesi devrilerek 4 kişinin ölümüne neden olan tırın şoförü Mehmet F. emniyetteki ifadesine, "Tabelalara dikkat etmedim. Çok pişmanım" diyerek kendini savundu.
Adalet Bakanlığı'ndan yazar Eylem Tok ve oğlunun iadesi için ABD'ye talepname
Adalet Bakanlığı, Eyüpsultan'da ölümlü kazaya karışan 17 yaşındaki T.C. ve kendisini ABD'ye kaçıran annesi yazar Eylem Tok'un iadesi için ABD'ye talepname hazırladı. Yapılan açıklamada "Olay bir adi suç olduğu için Türkiye'ye iadesinin gerçekleşeceği düşü..
3 aylık evli çiftten acı haber! Geriye düğün fotoğrafları kaldı
Adıyaman'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolde..
Dere üzerindeki köprü çöktü, suya gömülen araçtakiler kabus yaşadı
Hatay'da aşırı yağışla birlikte debisi artan dere üzerinde bulunan köprünün..
Mayıs ayında şaşırtan görüntü! Kocaeli Kartepe'de lapa lapa kar yağdı
İstanbul'da mayıs ayında mevsim normallerinin altında bir hava hakim olurke..
Şişli'de akıl almaz olay: Kepçe ünlü oyuncunun evinin duvarını yıktı
Yalı Çapkını dizisinin Serter'i Tufan Gökpınar, Şişli'de yaşanan talihsiz o..
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı
CHP'li belediye 31 Mart'taki yerel seçimlerde MHP'den aldığı Mersin'in Sili..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 36 32 1 3 89 24 99 +65
2 Fenerbahçe 36 29 1 6 92 31 93 +61
3 Trabzonspor 36 19 13 4 64 48 61 +16
4 Başakşehir FK 36 17 12 7 51 40 58 +11
5 Beşiktaş 36 16 13 7 49 43 55 +6
6 Kasımpaşa 36 15 14 7 60 64 52 -4
7 Alanyaspor 36 12 10 14 51 48 50 +3
8 Çaykur Rizespor 36 14 15 7 48 56 49 -8
9 Sivasspor 36 12 12 12 42 52 48 -10
10 Antalyaspor 36 11 13 12 41 47 45 -6
11 Adana Demirspor 36 10 12 14 51 53 44 -2
12 Samsunspor 36 11 16 9 40 48 42 -8
13 Kayserispor 36 11 14 11 41 53 41 -12
14 Konyaspor 36 9 14 13 37 48 40 -11
15 MKE Ankaragücü 36 8 13 15 44 48 39 -4
16 Gaziantep FK 36 10 18 8 46 56 38 -10
17 Fatih Karagümrük 36 9 17 10 45 48 37 -3
18 Hatayspor 36 8 15 13 41 50 37 -9
19 Pendikspor 36 9 18 9 42 72 36 -30
20 İstanbulspor 36 4 25 7 26 71 16 -45
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 34 24 7 3 77 31 75 +46
2 Göztepe 34 21 6 7 60 20 70 +40
3 Sakaryaspor 34 17 8 9 50 35 60 +15
4 Bodrumspor 34 15 7 12 43 22 57 +21
5 Çorum FK 34 16 10 8 55 36 56 +19
6 Kocaelispor 34 16 11 7 48 41 55 +7
7 Boluspor 34 15 11 8 33 35 53 -2
8 Gençlerbirliği 34 13 9 12 39 33 51 +6
9 Bandırmaspor 34 13 10 11 49 32 50 +17
10 Erzurumspor FK 34 12 11 11 30 34 44 -4
11 Ümraniyespor 34 12 15 7 40 47 43 -7
12 Manisa FK 34 9 12 13 40 40 40 0
13 Keçiörengücü 34 10 14 10 34 43 40 -9
14 Adanaspor 34 11 17 6 28 45 39 -17
15 Şanlıurfaspor 34 9 14 11 32 37 38 -5
16 Tuzlaspor 34 9 14 11 35 47 38 -12
17 Altay 34 5 25 4 16 76 10 -60
18 Giresunspor 34 2 28 4 16 71 7 -55
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 36 26 5 5 83 29 83 +54
2 Van Spor FK 36 24 6 6 63 37 75 +26
3 Bucaspor 1928 36 21 5 10 54 25 73 +29
4 1461 Trabzon FK 36 21 6 9 71 39 72 +32
5 Ankaraspor 36 15 8 13 45 35 58 +10
6 Yeni Mersin İdman Yurdu 36 16 10 10 50 36 58 +14
7 Beyoğlu Yeniçarşıspor 36 15 14 7 47 38 52 +9
8 Karacabey Belediye Spor 36 13 11 12 43 37 51 +6
9 Ankara Demirspor 36 15 16 5 43 46 50 -3
10 Diyarbekir Spor 36 12 15 9 39 41 45 -2
11 Kırklarelispor 36 11 14 11 33 41 44 -8
12 Altınordu 36 10 13 13 45 39 43 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 36 10 14 12 25 38 42 -13
14 Serik Belediyespor 36 10 16 10 29 45 40 -16
15 Nazilli Belediyespor 36 11 16 9 38 57 39 -19
16 Zonguldak Kömürspor 36 11 17 8 41 57 38 -16
17 Bursaspor 36 6 22 8 28 64 23 -36
18 Kırşehir Futbol SK 36 5 23 8 38 76 23 -38
19 Adıyaman FK 36 4 25 7 28 63 19 -35
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 28 22 2 4 67 18 70 +49
2 Aliağa Futbol A.Ş. 28 19 0 9 60 18 66 +42
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 28 15 6 7 40 25 52 +15
4 52 Orduspor FK 28 14 7 7 40 28 49 +12
5 İnegöl Kafkas GK 28 13 7 8 37 30 47 +7
6 Edirnespor 28 13 10 5 45 28 44 +17
7 Mardin 1969 Spor 28 12 11 5 40 34 41 +6
8 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
9 Karabük İdmanyurdu Spor 28 10 13 5 27 44 35 -17
10 Artvin Hopaspor 28 9 12 7 33 29 34 +4
11 Talasgücü Belediyespor 28 10 14 4 34 45 34 -11
12 Kırıkkalegücü FK 28 8 15 5 31 42 29 -11
13 Gümüşhanespor 28 4 14 10 25 49 22 -24
14 Malatya Arguvanspor 28 3 21 4 21 57 13 -36
15 Tarsus İdman Yurdu 28 2 22 4 20 83 10 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/05/2024 Antalyaspor vs Adana Demirspor
 19/05/2024 Başakşehir FK vs Trabzonspor
 19/05/2024 Beşiktaş vs Hatayspor
 19/05/2024 Çaykur Rizespor vs Kasımpaşa
 19/05/2024 Galatasaray vs Fenerbahçe
 19/05/2024 Gaziantep FK vs Fatih Karagümrük
 19/05/2024 İstanbulspor vs Sivasspor
 19/05/2024 Kayserispor vs Konyaspor
 19/05/2024 MKE Ankaragücü vs Pendikspor
 19/05/2024 Samsunspor vs Alanyaspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 11/05/2024 Kocaelispor 0 - 2 Sakaryaspor
 11/05/2024 Erzurumspor FK 0 - 4 Eyüpspor
 11/05/2024 Boluspor 2 - 1 Çorum FK
 11/05/2024 Göztepe 1 - 1 Bodrum FK
 11/05/2024 Adanaspor 1 - 0 Bandırmaspor
 11/05/2024 Tuzlaspor 1 - 1 Gençlerbirliği
 11/05/2024 Şanlıurfaspor 2 - 0 Manisa FK
 10/05/2024 Giresunspor 1 - 2 Ümraniyespor
 10/05/2024 Keçiörengücü 1 - 1 Altay
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 Hük. Bursaspor 3 - 0 Van Spor FK
 04/05/2024 Altınordu 3 - 3 Ankaraspor
 04/05/2024 Bucaspor 1928 3 - 1 Diyarbekir Spor
 04/05/2024 Serik Belediyespor 0 - 6 Esenler Erokspor
 04/05/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor 3 - 1 Karacabey Belediye Spor
 04/05/2024 Adıyaman FK 4 - 1 Hes İlaç Afyonspor
 04/05/2024 Ankara Demirspor 5 - 2 Yeni Mersin İdman Yurdu
 04/05/2024 Kırklarelispor 1 - 3 Zonguldak Kömürspor
 04/05/2024 Kırşehir Futbol SK 4 - 5 1461 Trabzon FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor 3 - 4 Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor 2 - 4 Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Artvin Hopaspor 0 - 1 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor 4 - 2 İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu 1 - 1 Karabük İdmanyurdu Spor
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor 1 - 0 Edirnespor
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. 6 - 3 Kırıkkalegücü FK
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI