16-03-2024 14:23:26

33 kilo ağırlığındaki dev Turna balığı satışa sunuldu

Erzincan'da yakalanan 33 kilo ağırlığındaki dev Turna balığı tezgahta satışa sunuldu. İlk defa dev bir balık gördüklerini söyleyen vatandaşlar dikkatle inceledikleri balığın fotoğraf ve videosunu çekerek anı ölümsüzleştirdi.
33 kilo ağırlığındaki dev Turna balığı satışa sunuldu

Erzincan'da Fırat balığı alıp satan esnaf Sinan Atasever bu kez dev Turna balığını tezgahında sergileyerek satışa çıkardı. Yoldan geçen vatandaşlarda dev balığı büyük bir ilgi ile izledi. Yaklaşık 33 kilo ve 1,5 metre uzunluğunda olan balığın etrafında toplanan vatandaşlar şaşırdı.

FOTOĞRAFINI ÇEKEREK ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİLER

İlk defa dev bir balık gördüklerini söyleyen vatandaşlar ağzını açarak dikkatle inceledikleri balığın fotoğraf ve videosunu çekerek anı ölümsüzleştirdi. Vatandaşlardan Murat Sulu, dev Turna balığının Karasu ve Fırat nehrinde kış aylarında rastlanacak bir balık olduğunu söyledi.

"DAHA BÜYÜKLERİ DE VAR BU BALIKLARIN"

Turna balığını kilosu 250 TL'den satışa sunan esnaf Sinan Atasever ise, "Bu balık Karasu nehrinde yakalandı. Kesip satıyoruz alıcısı da var. Daha büyükleri de var bu balıkların. Ama tutulma şansları yok." ifadelerini kullandı.

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI