28-03-2024 15:25:04

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir MAL Varlığını Açıkladı

31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmalarını CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu ve parti örgütlerinin saha çalışması ile sürdüren Ardahan Belediye başkanı Faruk Demir, sosyal medya hesabından mal varlığını açıkladı
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir MAL Varlığını Açıkladı

2019 yılında CHP’den Ardahan Belediye Başkanı seçilen Faruk Demir, hafta sonu yapılacak yerel seçimlerde yarım kalan yatırımlarını tamamlamak için partisinden yeniden aday olmuştu.

Siyasetçi kimliği dışında ülkenin sayılı sanatçıları arasında yer alan Demir, 1999 yılında DSP'den 21. dönem Ardahan Milletvekili olarak parlamentoya girdi. Parlamentoda İnsan Hakları Komisyonu üyeliği TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanlığı ve Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanlığı görevlerinde bulundu.

61 yaşına ayak basan Başkan Demir, uzun yıllarda MESAM (Türkiye Musiki Eserler Meslek Birliği) Yönetim Kurulu Başkanlığını da yaptı.

İŞTE FARUK DEMİR İN AÇIKLADIĞI MAL VARLIĞI 

Başkan Demir’in yayınladığı belgede, Ardahan Halilefendi mahallesinde bin metrekarelik 1 arsa, Ankara’da 1 ev, 2016 yılında aldığı 7 buçuk metre boyutunda bir tekne, eşine ait bir araç ile banka hesabında 1 buçuk milyon lira parası olduğu görüldü.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI