12-09-2023 13:19:07 Son Güncelleme: 12-09-2023 13:30:07

Ak Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç Yeni OSB’ mizi Ardahan a Kazandırıyoruz

Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığını ziyaret etti. Ardahan’a yapılacak yeni yatırımlar hakkında görüşmelerde bulundu
Ak Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç Yeni OSB’ mizi Ardahan a Kazandırıyoruz

Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahan’a yapılacak yeni organize sanayi bölgesi için yer seçiminde sona gelindiğini, Göle’ye yapılacak Sanayi sitesinin ise ihaleye çıkacağı müjdesini verdi.

Vekil Koç, Ardahan’dan ziyaretine gelen Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin ve Göle Sanayi Kooperatif Başkanı İbrahim Sayan’la birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanlığını ziyaret ederek, Ardahan’a yapılacak yatırımlar hakkında görüşmelerde bulundu.

AK Partili Vekil Kaan Koç, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Göle Belediye Başkanımız İlhan Gültekin ve Göle Sanayi Kooperatif Başkanı İbrahim Sayan’ la birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızı ziyaret ederek burada yetkilileriyle görüştük.  Göle Sanayi Sitemiz İhaleye Çıkıyor. 

Ardahan Yeni Organize Sanayi Bölgesi Yapımı için Yer Seçimi Çalışmaları Tamamlanıyor. Yeni OSB’ mizi Şehrimize Kazandırıyoruz” dedi

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI