13-12-2021 20:05:25 Son Güncelleme: 16-10-2023 11:11:25

Teşekkürler Saffet Kaya

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli’de Serhat İlleri Dergisi tarafından organize edilen, Batıyakası medya’nın 16. Yılı kutlanırken bölgede yaşayan Kars Ardahan ve Iğdırlı mesleğinde ve sektöründe başarılı hemşerilerimize plaket takdimi yapılan gecemize 20. 21. Ve 23. Dönem Ardahan milletvekili Saffet Kaya teşrif ederek bizleri onure ettiler
Teşekkürler Saffet Kaya

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli’de Serhat İlleri Dergisi tarafından organize edilen, Batıyakası medya’nın 16. Yılı kutlanırken bölgede yaşayan Kars Ardahan ve Iğdırlı mesleğinde ve sektöründe başarılı hemşerilerimize plaket takdimi yapılan gecemize 20. 21. Ve 23. Dönem Ardahan milletvekili Saffet Kaya teşrif ederek bizleri onure ettiler.

Gecede Kaya’ya karşı gösterilen sevgi seli, özlem gözlerden kaçmadı. Ankara’da vekil gibi ülkeye hizmet ederken, ziyaretine gelenlerin istek ve taleplerini dinleyerek çözüm üretmeye çalışan ülkenin kahramanlarından biri olan Saffet Kaya katıldığı gecemizde masası hiç boş kalmadı.

Salonda ki Ardahanlılar bir dakika bile olsa Kaya’yı yalnız bırakmazken, uzun süredir kendisini göremeyen hemşerileri ile hasret giderdi. Salonda, geçmişte o kadar çok dokunduğu isim vardı ki; o isimler Kaya’ya bir kez daha teşekkür etme imkanı buldular. O resmi görünce böyle bir sevgi herkese nail olmaz demekten kendimizi alıkoyamadık. 

Ardahan için bir şans olan vekilimiz, inşallah daha uzun süre bu millete hizmet eder diye dualarımız da hiç eksik etmiyoruz. Geçmişte yaptıklarını bilmesek, çalışmalarına şahit olmasak bile batıyakası Medya’nın organizasyonunun da gösterilen sevgi ve saygı seli Saffet Kaya’yı anlatmaya yetti. Geceden sonra Kaya’nın kente geldiğini duyan bir çok dostum ise bizi arayarak Vekilin geceye katılacağının bilgisini vermediğimiz için haklı olarak sitemlerini dile getirdiler.

Gecenin başlangıcından sonuna kadar, masasına ziyaretler, resim çektirmeler ve giderken araca kadar yolcu edilirken ayak üstü yapılan sohbetler, geçmişin kısa kısa anlatımları ve Kaya’dan tekrar beklentiler söylendi durdu.

Öncelikle memleketimize yaptığı hizmetlerden dolayı sayın Saffet Kaya’ya teşekkür ederken, daha misyonunun bitmediğini ve başta Ardahan olmak üzere bu ülkeye hizmet etmek için kenarda değil, siyasetin tam anlamıyla içinde olması gerekliliğini binlerce Ardahanlının gördüğü gibi bizde görüyoruz. Onun için hemşerilerimizin Kaya’ya sahip çıkmaları gerekliliğini açık bir şekilde ifade ediyoruz.

Unutmayın iş işten geçtikten sonra dövünmeye ve KEŞKE kelimesini kullanmaya gerek kalmasın. Bu memlekete her zaman bir Saffet Kaya gelmez, elimizdekine sahip çıkmanın zamanıdır şimdi. 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI