22-05-2022 16:34:49 Son Güncelleme: 16-10-2023 11:07:49

Saffet Kaya AR-ET in Açılışını Yaptı Ardahan da İzdiham Oluştu

AK Parti 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya Ardahanlılar tarafından coşkuyla karşılandı
Saffet Kaya AR-ET in Açılışını Yaptı Ardahan da İzdiham Oluştu

AK Parti 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya Ardahanlılar tarafından coşkuyla karşılandı.

Hava yolları ile Kars’a gelen buradan da Karayolu ile Ardahan’a geçen Saffet Kayayı 1500 adet araç konvoyu ile on binlerce vatandaş karşıladı.


Ardahan  Çamlıçatak Çevre yolunda karşılanan Ak parti 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya aracından iner inmez izdiham yaşandı.

Saffet kayayı görmek ve selamlaşmak isteyen Ardahanlılar Burada kurbanlarla karşıladı.

Ardahan lılar yaklaşık bir saat lık yürüyüşün ardından Açılışı yapılan AR-ET in bulunduğu alana kadar devam etti

Açılışın yapılacağı alana varan Kaya burada İzdiham Oluştu adeta açılış miting alanına dönüştü. 


Burada kalabalığa seslenen 23.Dönem Ak Parti Milletvekili Saffet Kaya,Kendisini karşılayan ve bağrına basan Ardahan halkına teşekkür ederek, "Biz Ardahan Sevdalısıyız. Milletvekili olsak da olmasak da bu memlekete canımız, kanımız feda olsun. Sizler beni 4 dönem bağrınıza bastınız.

Bu memleketin insanının elide öpülür ayağı da" dedi.
Kaya, Ardahan’da hiç bir ayrım yapmadan  oy versin veya vermesin herkesi Kürt’üyle, Türk’üyle, Alevi’siyle, yerlisiyle bu memlekette kucaklayarak birlik ve bütünlüğümüzden asla ve asla ödün vermedik vermeyeceğiz .

Hiç kimsenin haddi değil bu memlekette ırkçılık yapmak, partizanlık yapmak, bu defteri Saffet Kaya Ardahan’da kapattı.

Bunu yürekten söylediğimi herkes çok iyi bilir. Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerini bu memlekette övünerek söylüyorum Saffet Kaya yaptı.

Her ay bir bakan getirerek yatırımlar yaptık burada bir hakkında teslim etmem gerekiyor muhalefette hiç birşey yapamazsınız biz iktidarın gücüyle o dönem Başbakan olan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ının destekleriyle yaptık.

Bu gün burada açılışını yapacağımız AR-ET yaklaşık 50 milyonluk bir yatırımdır bu yatırım Ardahan ındır Artık Ardahan lı Hayvanını 3 kağıtcıya 5 kağıtcıya kaptırmıyıcak hayvanını getirip verecek parasını alıp gidecektir.

Ben Saffet Kaya olarak siyasete aslında son noktayı koymuştum ancak sizlerin yoğun baskısı üzerimde henüz bir karar vermedim verdiğimde ise sizlerle paylaşacağım biz vekil olsakta olmasakta sizlere gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğim kapım telefonum 24 saat tüm Ardahan lılara açıktır dedi.

Kaya daha sonra tesisin açılışını gerçekleştirmek için hazırlanan bölüme geçti.

AR-ET Ardahan Et Entegrasyon Tesisleri Açılışına 
Milletvekili Saffet Kaya, Ardahan ValisiHüseyin Öner, Belediye Başkanı Faruk Demir, Hürriyet Gazetesi Yazarı 23. Dönem İstanbul Milletvekili Fuat Bol, Gazeteci Ahmet Bilici, Kurum ve Kuruluşların Yetkilileri, iş insanları, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve yakın illerden gelen Dernek Başkanları, hemşehrileri ve dostları açılışa katıldı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI