07-03-2022 21:08:11 Son Güncelleme: 16-10-2023 11:10:11

Saffet Kaya 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı yayımladı.

Ardahan 23 Dönem Milletvekili Saffet Kaya 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile bir mesaj yayımladı.
Saffet Kaya 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı yayımladı.

Ardahan 23 Dönem Milletvekili Saffet Kaya 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Kaya mesajında; Kadın olmadan hayatın devamlılığı mümkün degildir. Kadın anadır, kadın eştir, kadın yuvayı yapandır, kadın hayattır. Kadın, her başarılı erkeğin arkasında degil yanındadır.

Tarihimiz boyunca her alanda ön saflarda yer alan, Kurtuluş Savaşı’nda, vatan savunmasında cepheden cepheye koşan, bugün de mücadeleleri ve başarılarıyla ülkemizi daha ileri ve gelişmiş seviyelere taşımak için çaba sarf eden bütün kadınlarla gurur duyuyoruz.
Aile ve toplum yapısının temel direği kadınların, toplumsal hayatın her alanında etkinlik alanlarının arttırılması ülkemizin aydınlık yarınlara yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır.

Kadınlarımız bir gün değil her gün hatırlanmalı hakettiği değeri görmeli, şiddete maruz bırakılmamalıdır.

Bugün geldiğimiz noktada başta kadına yönelik şiddetin önlenmesi olmak üzere eğitim, iş ve toplumsal hayatta kadınlarımızın karşı karşıya kaldığı meselelerin çözüme kavuşturulması amacıyla reform niteliğinde çok ileri düzenlemeler uygulamaya geçirilmiştir. Bu konuda Devletimiz ve hükümetimiz kadınlarımıza her alanda her türlü desteği vermekte ve ilgili kurumlarca en üst düzeyde gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; vatanımızın bekası, ülkemizin istikbali için şehit olan tüm kadınlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, aziz Türk Milletinin ulaştığı çağdaşlık seviyesinde Türk Kadınının saygın katkılarını bir kez daha şükranla ifade ediyor, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI