16-03-2024 22:08:11

İntihar girişiminde bulunan şahsa böyle öğüt verdi: Atlarsan ne olacak, orada zaten yanacaksın

Elazığ'da bir binanın 3. katına çıkıp intihar girişiminde bulunan şahsa aşağıdan seslenen bir çocuğun, "Abi atlarsan ne olacak, sen orada zaten yanacaksın" sözleri dikkat çekti. Şahıs, uzun ikna çabaları sonucu binadan indirildi.
İntihar girişiminde bulunan şahsa böyle öğüt verdi: Atlarsan ne olacak, orada zaten yanacaksın

Elazığ'da inşası devam eden 3 katlı binanın üstüne çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs, uzun süren ikna çalışmalarının sonunda intihar etmekten vazgeçirildi.

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir şahıs, inşaatı devam eden bir binanın 3. katına çıkıp intihar girişiminde bulundu. Binanın üstüne çıkarak atlamaya çalışan şahsı gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince şahsın bulunduğu binanın altına şişme yatak açıldı.

BİR SÜRE SONRA İKNA OLUP AŞAĞI İNDİ

İsmi öğrenilemeyen şahıs, polis memurları ve vatandaşların uzun çabasına rağmen çıktığı binadan inmek istemedi. Şahıs, olay yerine gelen arkadaşlarının ikna çabaları sonucu binadan indirildi. Bu sırada olayı izleyen bir çocuğun, "Abi atlarsan ne olacak, sen orada zaten yanacaksın" demesi dikkat çekti. Şahıs, ifadesinin alınması için karakola

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI