GÜNDEM HABERLERİ

Türkiye'de bugün hava nasıl olacak?
Türkiye'de bugün hava nasıl olacak?
Ankara mitingine kaç kişi katıldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan sayı verdi, alandakiler coştu
Partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki Büyük Ankara Mitingi'nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara mitingimizden katılım, 200 bin kişi. Maşallah, demek ki 31 Mart'ta bu katılım Ankara'da her şeyi değiştirecek" dedi. Erdoğan'ın sözlerind..
Hamza Dağ mı Cemil Tugay mı? İşte İzmir anketinden çıkan sonuç
Yerel seçimler için geri sayım devam ederken CHP'nin kalesi olarak tabir edilen İzmir'de yapılan seçim anketinin sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı. Ankete göre; CHP'nin adayı Cemil Tugay yüzde 45.5 ile ipi göğüslerken AK Parti'nin adayı Hamza Dağ yüzde 35...
Buzlanan yolda can pazarı! 3 otobüs, 5 çekici, 6 otomobil birbirine girdi
Nevşehir'de aşırı buzlanma nedeniyle yaşanan kazada 3 şehirlerarası otobüs, 5 çekici, 6 otomobil birbirine girdi. Feci kazada 3'ü ağır, 7 kişi yaralandı.
Irak'ın kuzeyinde 12 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Pençe-Kilit operasyonu kapsamında, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 12 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
Yer: Esenyurt! Kocasını okey masasında başka bir kadınla görünce çıldırdı
Esenyurt'ta yaşanan olayda, bir kadın kocasını okey masasında başka bir kadınla gördü. Kocasının bu durumuna sinirlenen kadın, olay yerinde kavga çıkardı. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen o anlara şahit olan vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı...
Birçok dizi ve filmde rol alan Tahsin Tonkuş yıllardır huzurevinde yaşıyor
Aralarında Şahan Gökbakar'ın Osman Pazarlama filmi dahil birçok projede rol alan dizi, sinema tiyatro ve reklam oyuncusu Tahsin Tonkuş, 20 yıldır huzurevinde yaşıyor.
Moskova'yı kana bulayan saldırganın ilk sözleri! O kadar insanı 5 bin dolar için öldürmüş
Moskova'daki terör saldırısına karışan zanlılardan biri ilk sorgusunda eylemi para karşılığında yaptığını itiraf etti. Saldırgan eylemi gerçekleştirmek için 5 bin 400 dolar para aldığını, silahları da Telegram üzerinden iletişime geçtikleri kişilerin kend..
Esra Ezmeci, Bağcılar'daki sucu skandalına öfke kustu: Hadım edilsin
Esra Ezmeci, Bağcılar'da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Ş.'ye öfke kusarak "Bu tip adamlar adım edilsin" dedi.
Gaziantep'te ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılan kömürlerin içinden altın çıktığına yönelik iddialar adeta şehir efsanesine dönüştü. Vatandaşların getirdiği parçayı inceleyen kuyumcular, madenin altın olmadığını ve değersiz pirit madeni olduğu tespit et..
Acılı baba oğlunun cenazesine sarılıp ağladı
Antalya'da falezlerde 24 yaşında bir gencin cansız bedeni bulundu. Acılı baba Ebubekir Oğuz, oğlunun cenazesine sarılıp gözyaşı döktü.
Cezaevinden izne gelen adam, kendisine para vermeyen ablasını bıçakla rehin aldı
Bursa'da cezaevinden izne gelen bir şüpheli, para vermediği gerekçesiyle ablasını balkonda bıçakla rehin aldı. Polis ekiplerinin ikna çabaları sonucunda abla son anda kurtarılırken saldırgan ise gözaltına alındı.
Aracına aldığı kişi tarafından öldürülen gencin katili yakalandı
Mersin'de bir genç, iş çıkışı aracına aldığı şahıs tarafından öldürüldü. Katil, Akkuyu Nükleer Santral inşaatında çalışan Kazakistan uyruklu bir kişi çıktı. Şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi...
Kendini eşarpla doğal gaz borusuna asan genç kız hayatını kaybetti
Samsun'da kendisini doğal gaz borusuna asan genç kız, 2 gün süren yoğun bakım savaşını kaybetti.
Bahar Kalkanı'nda acı haber! Şehit ateşi Adıyaman'a düştü!
Bahar Kalkanı'nda acı haber! Şehit ateşi Adıyaman'a düştü!
Bakan Yerlikaya Huzur ve Seçim Güvenliği Toplantısı'na katıldı
Bakan Yerlikaya Huzur ve Seçim Güvenliği Toplantısı'na katıldı
Bakan Bak'tan Sibel Çam'a tebirk
Bakan Bak'tan Sibel Çam'a tebirk
TÜRKSAT 6A İÇİN tarih verildi
TÜRKSAT 6A İÇİN tarih verildi
Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan: “Moskova saldırısı beklenmedik değil”
Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan: “Moskova saldırısı beklenmedik değil”
Bakan Yılmaz Tunç'tan Moskova saldırısı açıklaması
Bakan Yılmaz Tunç'tan Moskova saldırısı açıklaması
Yurtta bugün hava durumu nasıl?
Yurtta bugün hava durumu nasıl?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür Efendi'nin tüm Türkiye'ye özür borcu var
Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde darbe açıklamasıyla ses getiren CHP Genel Başkanı Özel'e tepki göstererek, "Dünyanın hiçbir medeni ülkesinde ekranlarda darbe güzellemesi yapan ana muhalefet yöneticisine rastlayamazsınız. Genel Başkanlık koltuğu..
TPAO'ya Marmara Denizi'nde petrol arama ruhsatı verildi
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO), Marmara Denizi'ndeki 3 ayrı bölgede petrol aramasına çıkmak için yaptığı ruhsat başvurusu sonuçlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Tekirdağ, Balıkesir ve Çanakkale'deki deniz sahaları için TPAO'ya ..
Tansu Çiller: Can Yücel'den şiir yazmasını istediğim iddiası iftiradır
Eski başbakanlardan Tansu Çiller, sosyal medyada kendisi için Can Yücel'e şiir yazmasını istediği iddialarının gerçek dışı olduğunu açıkladı. Çiller, bu tür iftiraların Türkiye'nin bölünmüşlük üzerinden siyaset yapanları daha da düşmanlaştırdığını belirtt..
Biri mezara diğeri hapse! Araba sevdası yüzünden baba katili oldu
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yeni bir otomobil almak isteyen İbrahim Halil Öztunç, babasına ait araziyi krediye karşılık bankada ipotek ettirmek istedi. Bu talebi kabul edilmeyen Öztunç, tartıştığı babasını sırtından bıçaklayarak öldürdü...
Tek başına okey oynayan vatandaş artık yalnız değil
Sivas'ın Zara ilçesinde tek başına okey oynadığı anların görüntüsü sosyal medyada gündem olan Ahmet Doğan, artık hiç yalnız kalmıyor. Ahmet Doğan'la birlikte okey oynayan kişilerden Birkan Karakuş, Ramazan ayı bitene kadar Doğan ile okey oynayacaklarını i..
Sevgilisinin eski eşinden kaçan adam, 4'üncü kattan çocuğun üstüne düşerek ağır yaraladı
İstanbul'da bir adam, evde sevgilisinin eski eşine yakalanınca 4. kattan aşağı atlayarak yoldan geçen çocuğun üzerine düştü. Talihsiz çocuğun yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.
3 aylık bebeğin yanarak öldüğü evde 2 gün sonra tekrar yangın çıktı
Antalya'da 3 aylık Meva bebeğin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan yangının olduğu daireden tekrar alevler yükseldi. Yangında evde kimsenin olmadığı öğrenilirken apartman sakinleri büyük panik yaşadı.
Depremde yıkılan Galeria Sitesi'nin 3 müteahhidi ve inşaat mühendisine 17 yıl hapis cezası
Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da yıkılan Galeria Sitesi'ne ilişkin davada, tutuklu 3 müteahhit ve inşaat mühendisine 17 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi. Firari sanıkların dosyaları ayrıldı.
Bakan Göktaş, Türkiye'deki yaşlıların yüzde 64'ünün mutlu olduğunu açıkladı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından hazırlanan "Türkiye Yaşlı Profili Araştırması" verilerini paylaştı. Verilere göre yaşlıların yüzde 64'ünün mutlu olduğu aktarıldı.
Kreşte eğitmenin ittiği çocuk ölümden döndü! Gerçek kamerada ortaya çıktı
Kırıkkale'de özel bir kreşe çocuklarını gönderen aile, çocuklarının masaya başını çarpıp yaralandığı yönünde bir telefon aldı. Olayın perde arkası ise kamera kayıtlarında ortaya çıktı. Çocuğun eğitmenin kolundan savrularak yaralandığını fark eden aile, kr..
Engin Polat'ın cezevinden ilk fotoğrafı! Gören herkes Icardi'ye benzetiyor
Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla tutuklanan Engin Polat'ın görüş sırasında çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Kısa sürede büyük yankı uyandıran fotoğrafın altına "Enginnn bana selfie gönder", "İçerde güzel bakılıyorlar", "Adam ..
BDDK elektrikli taşıt kredilerinde limitleri güncelledi
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, elektrikli taşıt alımına ilişkin kredi tutarlarında düzenlemeye gitti. Kredi tutarlarına ve vade sınırlarına ilişkin yapılan düzenlemelerde fatura değeri 1 milyon 600 bin lira ve altında olan taşıtlar için kullanı..
Para almak için seyir halindeki otomobilin önüne atlayan şahıs mobeseye yakalandı
Nevşehir'de bir yayanın "kaza süsü vermek amacıyla" otomobilin üzerine atlamasını mobese kamerası tarafından kaydedildi
Gülhan'ı hayattan koparan takıntılı eski sevgili yakalandı! Günlerce yürümüş
Kocaeli'de sabah işe gitmek için evden çıktığı sırada 4 el ateş edilerek öldürülen 24 yaşındaki Gülhan Esen'in katili İstanbul'da yakalandı. Cinayet zanlısı eski sevgilinin günlerdir sürekli yürüyerek adres değiştirdiği, güvenlik kamerasına yakalanmamak i..
Dilencilerin paraları balık poşeti ve ramazan pidesinden çıktı
Samsun'da dilencilere yönelik operasyon düzenlendi. Suçüstü yakalanan çok sayıda dilenci hakkında işlem yapılırken, dilencilerin paraları sakladıkları yerler işe şaşkına çevirdi. Bir dilencinin elindeki balık poşetinden 500 lira çıkarken, başka bir dilenc..
Evden 50 bin lira değerinde altın çalan kadın tutuklandı
Samsun'da bir evden 50 bin lira değerinde altın çalan 5 çocuk annesi kadın tutuklandı. Kadının daha önce de hırsızlık suçundan toplam 45 yıl hapis cezasının bulunduğu ancak 7 aylık bebeği olduğu için tutukmadığı öğrenildi.
Emine Erdoğan'dan 'su' mesajı
Emine Erdoğan'dan 'su' mesajı
44 yaş altı nüfus 630 bin azaldı... Türkiye nüfusu yaşlanıyor
44 yaş altı nüfus 630 bin azaldı... Türkiye nüfusu yaşlanıyor
591 şehit ve gazi yakını daha kamuya yerleşti
591 şehit ve gazi yakını daha kamuya yerleşti
TÜBİTAK destekli ilk yerli dümenleme sistemi faaliyette
TÜBİTAK destekli ilk yerli dümenleme sistemi faaliyette
Bekar Anneler Derneği kuruldu!
Bekar Anneler Derneği kuruldu!
14 ilde 34 'Siber' gözaltı!
14 ilde 34 'Siber' gözaltı!
PTT'den 'sakin şehirler'e ilk gün zarfı
PTT'den 'sakin şehirler'e ilk gün zarfı
Kandil'de hava harekâtı!
Kandil'de hava harekâtı!
Bakan Yerlikaya'dan 'gereği yapıldı' paylaşımı
Bakan Yerlikaya'dan 'gereği yapıldı' paylaşımı
Meteoroloji'den kuvvetli kar uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli kar uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu bankaları emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacak
31 Mart seçimleri öncesinde AK Parti'nin Kayseri mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca emekliyi sevince boğacak bir gelişmeyi duyurdu. Erdoğan, "Kamu bankaları emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacak. Diğer bankaların d..
Tekirdağ'da tır, yolcu minibüsüne çarptı: 5 kişi öldü, 10 kişi yaralandı
Tekirdağ'da seyir halindeki tır, aynı istikametteki yolcu minibüsüne çarptı. Feci kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı.
Elektrik faturası desteği alan vatandaşlardan güvence bedeli alınmayacak
EPDK elektrik abonelikleriyle alakalı yeni bir karara vardı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından 'elektrik faturası desteği alan' vatandaşlardan elektrik aboneliği sürecinde güvence bedeli alınmayacak.
31 Mart seçimleri için propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları başladı
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları bugün itibarıyla başladı. Siyasi parti ve bağımsız adayların seçim propaganda süresinin sonuna kadar yazılı basında ilan ve reklam yoluy..
Depoda başlayan yangından yükselen alevler iş yerlerine sıçradı
Ankara'da bir depoda yangın çıktı. Alevler kısa sürede yandaki iş yerlerine de sıçradı. İtfaiye ekipleri alevleri söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Haber alınamayan yaşlı çift evde ölü bulundu
Kayseri'nin Develi ilçesinde bir süredir haber alınamayan yaşlı çift evlerinde ölü bulundu. İhbar üzerine eve giren ekipler, yaşlı çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı. Cenazeler otopsi için hastane morguna kaldırıldı.
İddianamede kan donduran ayrıntı! Sapık sucu istismar ettiği çocukların adını dükkanın duvarlarına yazmış
2009 yılında yargılandığı çocuk istismarı davasından beraat eden sucu Metin Şenay'ın İstanbul Bağcılar'da mahalledeki çok sayıda çocuğu yıllar boyu istismar ettiği öğrenildi. Hakkında yüzyılı aşkın hapis cezası istenen sapık sucuyla ilgili iddianamede kan..
Büyük ihlal ortaya çıktı! Tekirdağ'da 5 kişinin öldüğü feci kaza kamerada
Tekirdağ'da tır ve yolcu minibüsünün karıştığı trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. Güvenlik kamerası görüntüleri, kazanın kırmızı ışık ihlali sebebiyle yaşandığını gözler önüne seriyor.
Eğitimde yeni dönem! Öğrenci karnelerine sosyal etkinliklere katılım durumları da işlenecek
Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilere dağıtılan karnelerde değişikliğe gidiyor. Ortaokul öğrencilerini kapsayan değişiklikle birlikte yeni karnelere, ders notlarının yanında sosyal etkinliklere katılım durumları da işlenecek. Okul içi ve okul dışında gerçek..
Trabzon Barosu'na üye 61 avukattan tutuklanan 5 taraftar için sessiz protesto: Sadece adalet bekliyoruz
Fenerbahçe maçı sonrası sahaya girerek olaylara karışan 5 Trabzonspor taraftarının tutuklanmasının hukuka aykırı olduğunu savunan Trabzon Barosu'na üye 61 avukat, adliye binası önüne "Sadece adalet bekliyoruz" yazılı siyah çelenk bırakarak sessiz bir prot..
Cezaevi nakil aracı devrildi: 11 yaralı
Kayseri-İncesu yolunda cezaevi nakil aracı devrildi ve 1'i ağır 11 kişi yaralandı. Kaza sonrası olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Çamaşır makinesinde havasız kalan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Adana'da evde kalan 3 çocuktan biri çamaşır makinesine girince havasız kaldı. Hastaneye kaldırılan 3 yaşındaki kız çocuğu kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Yeni AYM Başkanı Kadir Özkaya, Can Atalay'ın bireysel başvurusunda
Anayasa Mahkemesi'nde görev süresi dolan Zühtü Arslan'dan boşalan başkanlık koltuğuna Kadir Özkaya otururken, değişim bir hayli sancılı oldu. Hukuk fakültesi mezunu olmadığı için eleştirilen Özkaya'nın milletvekilliği düşürülen Can Atalay'ın bireysel başv..
Çerkezköy'de hızlı tren şantiyesinde toprak kayması! 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, hızlı tren hattı şantiyesinde toprak kayması meydana geldi. Toprak altında kalan 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı.
Evini satıp kiracı oldular! 100 milyon dolar dolandırıldılar
Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Mağdurlar, şirket sahibi karı kocanın yakalanmasını istiyor.
Katil kocadan pes dedirten savunma: Normal kafada da olsam eşimi öldürürdüm
Konya'da eşini 3 çocuğunun gözü önünde öldüren Hüseyin A. aldatıldığını iddia etti. Şahıs mahkemedeki savunmasında, "Olay anında uyuşturucu etkisindeydim ama uyuşturucunun etkisinden dolayı öldürmüş değilim. Normal kafada da olsam eşimi öldürürdüm. Çünkü ..
Bakan Işıkhan: 28 Mart itibarıyla emeklilerin promosyonları hesaplara yatacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarının emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, diğer bankaları da promosyonlarında artışa çağırdı. Emekli promosyonları ile ilgili bir açıklama da Çalışma ve Sosyal ..
Silahlı saldırganlar, Nusret Gökçe'nin restoranını taradı
İstanbul Etiler'de Nusret isimli ünlü et restoranına silahlı saldırı düzenledi. Sabaha karşı motosikletle gelen 2 kişi, restoranı taradı. Saldırıda herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı...
Spor dünyası cenazedeydi! Bir döneme damga vuran Ersen Martin'e son veda
Rahatsızlığı nedeniyle vefat eden A Milli Futbol Takımı'nın eski oyuncularından Ersen Martin'in cenazesi İzmir'de defnedildi. Cenaze törenine spor dünyasından birçok isim katıldı.
Bakan Bolat: Müzakerelerin en kısa sürede tamamlanacağına inanıyorum
Bakan Bolat: "Müzakerelerin en kısa sürede tamamlanacağına inanıyorum
Teröre 'Bozdoğan' darbesi
Teröre 'Bozdoğan' darbesi
Bursa-Bilecik arası 51 dakikadan 25 dakikaya düştü
Bursa-Bilecik arası 51 dakikadan 25 dakikaya düştü
Bursa-Çalı-Hasanağa Yolu'nun ikinci etabı açıldı
Bursa-Çalı-Hasanağa Yolu'nun ikinci etabı açıldı
Şubat'ta trafiğe 191 bin araç daha katıldı
Şubat'ta trafiğe 191 bin araç daha katıldı
Üniversitedeki sınava giden annenin 3 aylık bebeği evde çıkan yangında öldü
Antalya'da üniversitedeki sınavına giden anne, 3 aylık bebeğini ailesine teslim etti. Evde çıkan yangında bebek hayatını kaybederken, anne, aile yakınları ve komşuları tarafından güçlükle sakinleştirildi.
Aile faciası! Karısını öldürüp, oğlunu yaraladıktan sonra 5. kattan aşağı atladı
Ankara'da aralarında uzun süredir sorun olan evli çiftin tartışması felaketle sonuçlandı. Eşini bıçaklayarak öldüren Murat Çetinkaya, oğlunu da ağır yaraladı. Çetinkaya olay sonrası 5. kattan atlayarak intihar etti.
Nelson Mandela'nın torunu ve Che Guevara'nın kızı Filistin'e destek için İstanbul'da buluşacak
Güney Afrika'nın eski lideri Nelson Mandela'nın torunu Nkosi Zwelivelile Mandela ve Küba devriminin öncü ismi Che Guevara'nın kızı Aleida Guevara, Filistin'e destek için İstanbul'da bir araya gelecek.
Ateşe benzin döken Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan çok sert sözler
Süper Lig'in 30. haftasında oynanan olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe mücadelesi gündeme oturmuştu. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan konuyla ilgili düzenlediği basın toplantısında çok sert ifadeler kullandı. Kameralar önünde tehditler savuran Doğan, "Bu m..
Derbideki olaylarla ilgili gözaltına alınan 13 kişiden 2'si tutuklandı
Pazar günü oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonunda çıkan olaylarla ilgili yürütülen soruşturmada futbolculara saldıran 13 taraftardan 2'si tutuklanırken, 2 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Tutuklanan isimlerin sahaya ilk giren maskeli Ha..
Aracına bindiği taksiciyi öldüren Delil Aysal'a verilen cezada gerekçeli karar açıklandı: Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer
İzmir'de aracına bindiği taksi şoförü Oğuz Erge'yi silahla öldüren Delil Aysal'a verilen müebbet hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, 'Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer' ifadesi yer aldı.
Murat Kurum'dan Kanal İstanbul açıklaması: İstanbul'un bu kadar sıkıntısı varken gündemimize alamayız
Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı bir televizyon canlı yayınında Kanal İstanbul sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. Kurum, "İstanbul'da deprem riski bu kadar önemliyken, sokak hayvanları problemleri varken, ulaşım çilesi bu ka..
İzmir'de evli çifti kaza ayırdı: 1 ölü, 1 yaralı
İzmir'in Karabağlar ilçesinde kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen evli çifte çarptı. Kazada adam, hayatını kaybederken eşi ağır yaralandı.
Vatandaş haklı olarak isyanda! Site yöneticileri oturdukları yerden 200 bin TL maaş alıyor
Özellikle İstanbul'da fahiş aidatlara isyan eden site sakinleri bir yandan da site yöneticilerinin 200 bin TL'yi bulan astronomik maaşlarından bıktı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, devletin duruma el atarak denetimlerini sıklaştırması gerektiğini savu..
İmam ve eşi teravih dönüşü kazada can verdi
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde teravih namazı kıldırmaya giden cami imamı ve eşi, dönüşte geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetti. İmamın, asli görevli olduğu camiden başka bir camiye geçici görevlendirildiği ortaya çıkarken kazayla ilgili soruşturm..
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026
Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026
Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor
Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 30 26 1 3 68 20 81 +48
2 Fenerbahçe 30 25 1 4 79 25 79 +54
3 Trabzonspor 30 15 11 4 51 40 49 +11
4 Beşiktaş 30 14 12 4 40 36 46 +4
5 Kasımpaşa 30 12 11 7 53 55 43 -2
6 Başakşehir FK 30 12 12 6 38 35 42 +3
7 Çaykur Rizespor 30 12 12 6 36 47 42 -11
8 Antalyaspor 30 10 9 11 35 33 41 +2
9 Adana Demirspor 30 9 9 12 46 39 39 +7
10 Alanyaspor 30 9 9 12 38 42 39 -4
11 Sivasspor 30 9 10 11 36 43 38 -7
12 Samsunspor 30 10 14 6 35 41 36 -6
13 Kayserispor 30 10 11 9 36 43 36 -7
14 MKE Ankaragücü 30 7 11 12 36 39 33 -3
15 Hatayspor 30 7 11 12 36 40 33 -4
16 Konyaspor 30 7 11 12 31 42 33 -11
17 Gaziantep FK 30 8 15 7 34 44 31 -10
18 Fatih Karagümrük 30 7 14 9 34 38 30 -4
19 Pendikspor 30 7 15 8 34 61 29 -27
20 İstanbulspor 30 3 20 7 22 55 13 -33
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 27 21 5 1 64 23 64 +41
2 Göztepe 27 17 5 5 45 15 56 +30
3 Sakaryaspor 27 13 6 8 41 28 47 +13
4 Çorum FK 27 13 8 6 44 28 45 +16
5 Kocaelispor 27 13 8 6 39 31 45 +8
6 Bodrumspor 27 12 7 8 35 19 44 +16
7 Boluspor 27 12 8 7 26 28 43 -2
8 Bandırmaspor 27 11 8 8 37 24 41 +13
9 Gençlerbirliği 27 10 7 10 31 26 40 +5
10 Erzurumspor FK 27 10 7 10 26 21 37 +5
11 Ümraniyespor 27 9 12 6 32 39 33 -7
12 Keçiörengücü 27 8 11 8 24 33 32 -9
13 Manisa FK 27 7 10 10 33 33 31 0
14 Şanlıurfaspor 27 6 12 9 23 30 27 -7
15 Tuzlaspor 27 7 14 6 26 43 27 -17
16 Adanaspor 27 8 16 3 21 40 27 -19
17 Altay 27 5 19 3 12 55 15 -43
18 Giresunspor 27 2 21 4 12 55 7 -43
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 29 21 4 4 66 24 67 +42
2 Van Spor FK 29 19 5 5 48 29 62 +19
3 Bucaspor 1928 29 17 3 9 42 18 60 +24
4 1461 Trabzon FK 29 16 6 7 54 30 55 +24
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 30 15 6 9 42 25 54 +17
6 Ankaraspor 30 13 6 11 38 26 50 +12
7 Ankara Demirspor 29 13 12 4 34 31 43 +3
8 Karacabey Belediye Spor 30 11 10 9 30 27 42 +3
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 29 12 13 4 33 29 40 +4
10 Diyarbekir Spor 29 11 11 7 32 29 40 +3
11 Hes İlaç Afyonspor 29 8 11 10 18 28 34 -10
12 Kırklarelispor 30 8 12 10 22 34 34 -12
13 Nazilli Belediyespor 30 10 13 7 35 49 34 -14
14 Altınordu 29 7 12 10 32 30 31 +2
15 Serik Belediyespor 30 7 13 10 23 33 31 -10
16 Zonguldak Kömürspor 29 7 15 7 28 48 25 -20
17 Kırşehir Futbol SK 30 5 19 6 27 57 21 -30
18 Bursaspor 29 5 16 8 22 48 20 -26
19 Adıyaman FK 29 3 21 5 19 50 14 -31
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 22 17 1 4 45 10 55 +35
2 Aliağa Futbol A.Ş. 23 16 0 7 40 11 55 +29
3 52 Orduspor FK 23 12 6 5 30 21 41 +9
4 Ayvalıkgücü Belediyespor 23 11 6 6 28 19 39 +9
5 Edirnespor 22 10 8 4 35 22 34 +13
6 K.Çekmece Sinopspor 23 9 8 6 33 23 33 +10
7 İnegöl Kafkas GK 22 8 6 8 23 23 32 0
8 Artvin Hopaspor 22 8 7 7 29 20 31 +9
9 Mardin 1969 Spor 22 9 9 4 28 24 31 +4
10 Karabük İdmanyurdu Spor 22 8 10 4 20 31 28 -11
11 Talasgücü Belediyespor 23 8 13 2 24 36 26 -12
12 Gümüşhanespor 23 4 10 9 16 34 21 -18
13 Kırıkkalegücü FK 22 5 12 5 13 29 20 -16
14 Malatya Arguvanspor 22 2 16 4 9 35 10 -26
15 Tarsus İdman Yurdu 22 2 17 3 15 50 9 -35
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 03/04/2024 Antalyaspor vs MKE Ankaragücü
 03/04/2024 Başakşehir FK vs Beşiktaş
 03/04/2024 Fenerbahçe vs Adana Demirspor
 03/04/2024 Galatasaray vs Hatayspor
 03/04/2024 Gaziantep FK vs Alanyaspor
 03/04/2024 İstanbulspor vs Çaykur Rizespor
 03/04/2024 Kayserispor vs Kasımpaşa
 03/04/2024 Konyaspor vs Trabzonspor
 03/04/2024 Samsunspor vs Pendikspor
 03/04/2024 Sivasspor vs Fatih Karagümrük
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 02/04/2024 Keçiörengücü vs Çorum FK
 02/04/2024 Şanlıurfaspor vs Sakaryaspor
 02/04/2024 Boluspor vs Gençlerbirliği
 02/04/2024 Manisa FK vs Bodrum FK
 03/04/2024 Tuzlaspor vs Ümraniyespor
 03/04/2024 Adanaspor vs Eyüpspor
 03/04/2024 Altay vs Bandırmaspor
 03/04/2024 Kocaelispor vs Göztepe
 04/04/2024 Erzurumspor FK vs Giresunspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 Altınordu vs Esenler Erokspor
 23/03/2024 Ankara Demirspor vs Zonguldak Kömürspor
 23/03/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs 1461 Trabzon FK
 23/03/2024 Bursaspor vs Kırklarelispor
 23/03/2024 Nazilli Belediyespor vs Hes İlaç Afyonspor
 24/03/2024 Adıyaman FK vs Serik Belediyespor
 24/03/2024 Ankaraspor vs Diyarbekir Spor
 24/03/2024 Bucaspor 1928 vs Kırşehir Futbol SK
 24/03/2024 Karacabey Belediye Spor vs Van Spor FK
 24/03/2024 Bucaspor 1928 - Kırşehir Futbol SK Bucaspor 1928 ligde evindeki son 13 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 24/03/2024 Adıyaman FK - Serik Belediyespor Adıyaman FK ligdeki son 14 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
 24/03/2024 Ankaraspor - Diyarbekir Spor Ankaraspor ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Ankaraspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 İnegöl Kafkas GK vs 52 Orduspor FK
 23/03/2024 Kepezspor FAŞ vs Artvin Hopaspor
 24/03/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Tarsus İdman Yurdu
 24/03/2024 Edirnespor vs K.Çekmece Sinopspor
 24/03/2024 Gümüşhanespor vs Mardin 1969 Spor
 24/03/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Talasgücü Belediyespor
 24/03/2024 Kırıkkalegücü FK vs Malatya Arguvanspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI