GÜNDEM HABERLERİ

Staj gördüğü fabrikada kafasını makineye sıkıştırıp ölen çocukla ilgili olay anına ait görüntüler ortaya çıktı
Esenyurt'ta staj gördüğü demir fabrikasında kafasını sac büküm makinesine sıkıştıran 14 yaşındaki çocuk, 6 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, çocuğu 22 dakika boyunca sıkıştığı yerde kimse fark etme..
Shell, Kızıldeniz üzerinden yapılan sevkiyatları askıya aldı
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle İran destekli Husilerin ticaret gemilerine saldırdığı Kızıldeniz'de sular durulmuyor. Petrol şirketi Shell, saldırılar nedeniyle Kızıldeniz üzerinden yapılan tüm sevkiyatları süresiz olarak askıya aldı. Öte..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon sinyali: Önümüzdeki aylarda kimin ne dediğine bakmadan yeni adımlar atacağız
Yeni yılın ilk Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadelede net mesaj verdi. Operasyonların kararlılıkla süreceğini ve genişleyeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı...
Uzman çavuş, kendisine saldıranlara ateş etti: 1 yaralı
İstanbul Çatalca'da bir uzman çavuş, parkta buluştuğu kişilerle tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda, 6 kişi uzman çavuşa saldırdı. Hırpalanan uzman çavuş, belindeki silahı çıkartıp önce havaya ardından kavga ettiği kişilerin üzerine ateş ..
Aydın'da sağanak nedeniyle göle dönen yolda bir sürücü dakikalarca plakasını aradı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyardığı Aydın'ı sağanak yağış vurdu. Efeler ilçesinde sağanak nedeniyle sokaklar göle dönerken trafikteki sürücüler zor anlar yaşadı. Aracının plakası düşen bir sürücü ise su birikintisinin içinde dakikalarca plakasını ara..
Yere düşen yaşlı adam hayatını kaybetti, cenazeyi şemsiye ile korudular
Bursa'da pazara gitmek üzere yolda yürüyen 75 yaşındaki bir adam yere düşerek hayatını kaybetti. Yağışlı hava nedeniyle polis ekipleri, cenazenin üzerine şemsiye tutarak yağıştan korudu.
10 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu! 32 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde FETÖ'ye yönelik eş zamanlı gerçekleştirilen "Kıskaç-4" operasyonlarında 32 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda çok miktarda döviz, altın ve Türk Lirası, tabanca ve çok miktarda dijital materyal ve örgütsel doküman ele ..
Antalya'daki feci kazada ölü sayısı 3'e yükseldi, hamile kadın bebeğiyle hayata tutunamadı
Antalya'da alkollü sürücünün kullandığı otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 2 kişinin ardından, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 37 haftalık hamile kadın ile birlikte karnındaki bebeği de hayatını kaybetti.
Canan Karatay'ı dolandıran şüpheli Şanlıurfa'da yakalandı
2013'te Prof. Dr. Canan Karatay'ı dolandıran şüphelinin de aralarında bulunduğu 47 zanlı Şanlıurfa'da yakalandı. Kent genelindeki eş zamanlı operasyonda yakalanan M.K.'nin "silahlı yağma ve dolandırıcılık" suçundan 19 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bul..
Kahramanlar'dan 18 mağaraya imha!
Kahramanlar'dan 18 mağaraya imha!
Doğu'ya kar, Güney'e sağanak uyarısı
Doğu'ya kar, Güney'e sağanak uyarısı
Ayasofya müzeye mi çevrildi? İddialara İletişim'den yanıt!
Ayasofya müzeye mi çevrildi? İddialara İletişim'den yanıt!
Pençe Kilit şehitlerine Dokuz Eylül'den anma
Pençe Kilit şehitlerine Dokuz Eylül'den anma
Bakan Uraloğlu: Dünyanın yakıtı 'veri' olacak!
Bakan Uraloğlu: Dünyanın yakıtı 'veri' olacak!
Son dokunuşu Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak! İşte emekli zammı için konuşulan oran
En düşük emekli aylığının yükseltilmesine yönelik farklı senaryoların da yer aldığı çalışma, Kabine toplantısında masaya yatırılacak. Zam oranının refah payıyla birlikte yüzde 44-45 seviyelerinde belirleneceği tahminleri ön plana çıkıyor. Milyonlarca emek..
17 bıçak darbesiyle katledilmişti! Kızını son kez görmek isteyen anne güçlükle ayakta durabildi
Antalya'da dini nikahlı eşi tarafından 17 bıçak darbesi ile öldürülen 3 çocuk annesi kadının cenazesi annesi ve yakınlarının gözyaşları arasında alındı. Kızını son bir kez cenaze arabasında görmek için arabaya doğru giden acılı anne, yakınları tarafından ..
Genç kızı öldürmeden önce halay çekmiş! Düğün salonundaki cinayete ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı
Sultanbeyli'de bir şahsın, evlenme teklifini reddettiği genç kızı düğün salonunda vurarak öldürüp ardından intihara teşebbüs etmesinin yankıları sürerken olay anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde saldırgan ve kurbanın olaydan önce hala..
Ünlü futbolcuları dolandırmakla suçlanan Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına hükmedildi
"Yüksek karlı gizli fon" vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi ünlü futbolcuların da olduğu 21 kişiyi dolandırmakla suçlanan banka müdürü Seçil Erzan'ın yargılanmasına devam edildi. Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devam..
Tartıştığı kız arkadaşının yanına gelen lise öğrencisi silahla intihar etti! Çantasından bir cümlelik not çıktı
Trabzon'da bir lise öğrencisi, tartıştığı kız arkadaşının yanına gelerek kafasına silah doğrulttu. Silahı ateşlemesi ile ağır şekilde yaralanan genç, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Lise öğrencisinin çantasının içinde "Karşılık bulabilseydim böy..
Şehirdeki 10 pavyonu yetkisini kullanarak kapatan Kütahya Valisi Musa Işın: Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı
Kütahya Valisi Musa Işın, şehirde 10 pavyonun belirsiz süreyle kapatılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Işın, "Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı. Adam öldürme var, gasp var, uyuşturucu var, kadın tic..
Irak ve Suriye'nin kuzeyine hava harekatı! 23 hedef imha edildi, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak ve Suriye'nin kuzeyine bir hava harekatı daha düzenledi. Harekatta mağara, sığınak, tünel, mühimmat/malzeme deposu, ikmal malzemeleri ve terör örgütü tarafından gelir elde etmek maksatlı kullanılan tesislerden oluşan 23 hedef..
Seçil Erzan davasında Arda Turan ve Emre Belözoğlu'na son kez süre verildi, aksi takdirde zorla getirilecekler
Eski banka müdürü Seçil Erzan'ın yüksek kar getirili özel fon vaadiyle Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi ünlü futbolcuları dolandırdığı suçlamasıyla devam eden dava 8 Mart'a ertelendi. Mahkeme Turan, Belözoğlu, İnan ve Muslera'ya son kez..
Tartıştığı kardeşinin kulağını ısırarak kopardı
Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir kişi tartıştığı kardeşinin kulağının bir bölümünü ısırarak kopardı. Olayda yaralanan her iki kardeş de hastaneye kaldırıldı.
Mersin'de bariyerlere çarpan yolcu otobüsü takla attı! 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı
Marmaris seferini yapan yolcu otobüsü Mersin'in Aydıncık ilçesinde önce bariyerlere çarptı sonra takla attı. Korkunç kazada 9 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı.
Mühendisin şüpheli ölümü! Eve kanlar içinde geldi, 2 arkadaşı gözaltında
İstanbul'da yaşayan mühendis Fatih Aksin, evinde ölü bulundu. Evin içinde kan izleri belirleyen polis, ihbarda bulunan ve "Eve darbedilmiş halde geldi, bir süre sonrada hayatını kaybetti" şeklinde ifade veren mühendisin 2 arkadaşını gözaltına aldı...
Sokaktan kedileri toplayıp, evinde öldürdükten sonra bahçeye atan cani yakalandı
İzmir'de sokaktan topladığı kedileri eve götürüp öldüren, sonra da apartmanın bahçesine atan cani, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı. Kedileri öldüren şüpheliye tepki gösteren çevre sakinlerinden bir kişi ise ekip oto..
Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı uyuşturucu baronu Sammy Ali, İstanbul'da yakalandı
Almanya tarafından çıkartılan Interpol'ün kırmızı bülteniyle aranan uyuşturucu baronu Sammy Ali, İstanbul'da yapılan operasyonla yakalandı.
Yılın ilk kabinesi bugün toplanıyor! Masada emekliye ek zam başlığı var
Yeni yılın ilk Kabine toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine'nin ana gündem maddeleri emekli maaşlarına yapılacak ek zammın yanı sıra Suriye ve Irak'ın kuzeyi ile yurt içinde terör örgütü PKK'ya yönelik d..
Kuvvetli yağış uyarısı
Kuvvetli yağış uyarısı
Kabinede gündem yoğun...
Kabinede gündem yoğun...
Bakan Yerlikaya: İsrailli futbolcu ülkeden ayrıldı
Bakan Yerlikaya: İsrailli futbolcu ülkeden ayrıldı
2 milyara yakın yumurta üretildi
2 milyara yakın yumurta üretildi
Togg genel siparişleri almaya başlıyor
Togg genel siparişleri almaya başlıyor
78 hedefte 77 terörist etkisiz!
78 hedefte 77 terörist etkisiz!
Özkan Uğur Müzik Stüdyosu İstanbul'da açıldı
Özkan Uğur Müzik Stüdyosu İstanbul'da açıldı
Kıbrıs'a gözetleme istasyonu kuruluyor... Doğu Akdeniz'de etkinlik artacak
Kıbrıs'a gözetleme istasyonu kuruluyor... Doğu Akdeniz'de etkinlik artacak
Sosyal yardımlara yüzde 50 artış!
Sosyal yardımlara yüzde 50 artış!
Şehitler için okullar saygı duruşunda
Şehitler için okullar saygı duruşunda
Zamlı maaşlar ve farkları ne zaman ödenecek?
Zamlı maaşlar ve farkları ne zaman ödenecek?
Kar bekleyen İstanbullulara kötü haber! Sıcaklık hafta boyunca 11-15 derece aralığında seyredecek
Kar bekleyenleri üzecek haber İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı'ndan geldi. Soğuk ve yağışlı havanın bölgeyi terk ettiğini belirten AKOM verilerine göre İstanbul'da sıcaklıklar bugünden itibaren artarak önümüzdeki hafta boyunca 11-15 derece aralığında se..
Ahmet Türk, aday adaylığından çekilip aktif siyaseti bıraktı
DEM Parti Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan Ahmet Türk, önseçimde barajı geçemeyince adaylığını geri çekti. Türk, aktif siyaseti de bıraktığını açıkladı.
İsrail, Hamas'ın tepe yöneticilerinin yer aldığı ölüm listesini yayınladı
İsrail'in Gazze'ye yönelik kanlı saldırıları devam ederken, Tel Aviv yönetimi Hamas'ın üst düzey yöneticilerinin yer aldığı "ölüm listesi"ni yayınladı. Hamas'ın yönetim şemasına yer verilen listede 4 üst düzey ismin öldürüldüğü ve 6'sının da yakalandığı g..
MİT, Suriye'nin kuzeyinde düzenlediği operasyonda terör örgütü PKK'ya ait 23 hedefi imha etti
MİT, Suriye'de, PKK/YPG'ye ait terör amaçlı kullanılan aralarında kritik altyapı tesisi, kontrol noktası, sözde askeri nokta bulunan 23 hedefi imha etti.
Eski MİT'çi Mehmet Eymür'ün cenazesine Alaattin Çakıcı ve Sedat Peker çelenk gönderdi
KOAH nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski MİT Kontrterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür'ün cenazesi İstanbul'da toprağa verildi. Mehmet Eymür'ün cenazesine, Alaattin Çakıcı ve suç örgütü elebaşı Sedat Peker'in çelenk göndermesi dikkat ç..
Irak'ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında 10 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerimizin şehit olmasının ardından TSK Kuzey Irak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını artırdı. Son düzenlenen hava harekatında 10 PKK'lı terörist daha etkisiz hale getirilirken, Milli Savunma Bakanlığı, "Çeli..
Irak ve Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirilen hava harekatlarında 24 terör hedefi imha edildi
Irak ve Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirilen hava harekatlarında 24 terör hedefi imha edildi. Milli Savunma Bakanlığı'ndan "Terör örgütü PKK'ya Pençe vurmaya devam ediyoruz!" notuyla yapılan açıklamada, "Asil milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvv..
4 şehrimizde kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi
Trabzon ve Artvin'de olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için eğitime 1 gün ara verildi. Hakkari ve Giresun'un bazı ilçelerinde ise tüm kademelerde eğitim ve öğretim 1 gün tatil edildi.
Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı
Trabzonspor maçında attığı gol sonrası "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" yazılı ve Siyon yıldızının yer aldığı bilekliği göstererek Türkiye'den İsrail'e selam gönderen Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı. Jehezkel, maçtan ..
Şehit babasından duygulandıran konuşma: Kandil günü 9 şehitle konuştum
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin'in babası Nazif Evcin, motosiklet ve otomobil grupları tarafından düzenlenen taziye konvoyunda vatandaşlara duygu dolu bir konuşma yaptı. Şehit ba..
Yurtta bugün hava nasıl?
Yurtta bugün hava nasıl?
Denizcilik tarihine önemli mercek: İstanbul’un Gazi Vapurları ve Gazi Gemileri
Denizcilik tarihine önemli mercek: İstanbul’un Gazi Vapurları ve Gazi Gemileri
Yavuz Sultan'a demiryolu projesi
Yavuz Sultan'a demiryolu projesi
MİT'ten nokta atışı operasyon! PKK'ya eleman temin eden terörist öldürüldü
MİT, terör örgütü PKK/KCK'ya Avrupa'dan eleman temin eden terörist Faik Aydın'ı, Irak sınırından yaklaşık 160 kilometre derinlikte düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
Moody's Türkiye'nin kredi notunu teyit etti ve görünümü pozitife çevirdi
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu 'B3' olarak teyit ederken, not görünümünü 'durağan'dan 'pozitif'e çevirdi. Enflasyon dinamiklerinin değişmeye başladığına dair işaretler olduğu vurgulanan açıklamada, bunun da pa..
12 yaşındaki çocuk, eczacının verdiği muadil ilaç yüzünden hastanelik oldu
Kocaeli'de bir eczacı, otizmli kızı soğuk algınlığı geçiren babaya doktorun yazdığı ilacın muadilini verdi. İlacı kullandıktan sonra fenalaşan 12 yaşındaki Zeynep, vücudundaki kızarıklık ve kabarmalar nedeniyle 15 gün tedavi gördü. Baba Necdet Taş, eczacı..
Fon davasında Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına hükmedildi
Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın davası ertelendi. 13 saat süren duruşma, tanıkların dinlenmesi için 15 Ocak Pazartesi gününe ertelendi ve Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verild..
Şehit yakınlarının feryatları Mehmetçik'i ağlattı! Gözyaşlarını silah arkadaşı sildi
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan, Amasya'da dualar ve tekbirler eşliğinde defnedildi. Şehidin yakınları törende ayakta kalmakta güçlük çekerken, tabutun başında nöbet tutan asker de feryatlar sonrası gözyaşlarını..
Irak ve Suriye'nin kuzeyine yeni hava harekatı! 25 hedef imha edildi
Irak'ın kuzeyindeki Metina, Hakurk ve Kandil bölgeleri ile Suriye'nin kuzeyinde bulunan 25 hedef hava harekatıyla imha edildi, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.
Şehit babası ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefon görüşmesi! Oğlunun son mesajı duygulandırdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin'in babası Nazif Evcin ile telefonda görüştü. Başsağlığı dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Makamı zaten cennet, şüphemiz yok." derken, Nazif Evc..
Otomobilin çarptığı 2 genç yaşamını yitirdi
Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde karayolunun karşısına geçmek isteyen Abdulhaluk Ölmez ve Şükran Tonk, otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Sürücü gözaltına alındı.
Şehitlerin intikamı için başlatılan operasyondan nefes kesen görüntüler
Kuzey Irak'ta 9 askerimizin şehit olmasının ardından başlatılan Kahramanlar-42 operasyonu devam ediyor. Bölgede şimdiye kadar 57 terörist etkisiz hale getirilirken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlardan görüntüler paylaştı.
Akli dengesi yerinde olmayan kişi, elektrik direğine çıkarak akıma kapıldı
Hatay'da akli dengesi yerinde olmayan bir şahıs, çıktığı elektrik direğinde akıma kapıldı. Şahıs hastaneye kaldırılırken yaşananlar çevredekiler tarafından kayıt altına alındı.
MİT'in Süleymaniye'ye düzenlediği operasyonda PKK'lı terörist Hasan Seburi öldürüldü
MİT, Türkiye'ye yönelik istihbarat toplama, keşif ve gözetleme faaliyeti yürüttüğü tespit edilen terör örgütü PKK/KCK mensubu Hasan Seburi'yi, Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.
İstanbul'da atık toplama merkezindeki buzdolabında çocuk cesedi bulundu
İstanbul Maltepe'de atık toplama merkezindeki buzdolabında çocuk cesedi bulundu. İşyerinden kötü koku gelmesi üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, buzdolabının içinde bulunan kişinin 15 yaşındaki yabancı uyruklu Nimetullah isimli bir çocuk olduğunu belir..
Kocaeli Cezaevi çocuk koğuşunda kan donduran işkence! İdrar içirip cinsel istismarda bulunmuşlar
Kocaeli 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan S.T. ve M.D., aynı koğuşta kaldıkları 4 kişinin cinsel istismarına uğradı. İfadesi alınan E.G. "Plastik ayakkabı çekeceğine bulaşık deterjanı döktürerek S.T. ve M.D.'yi zorla bunun üzerine..
Farah Zeynep Abdullah, AK Parti'den İYİ Parti'ye geçen Kazım Özgan'ı tiye alarak tebrik etti
Bergen filmini "Şiddet içeriyor" diyerek yasaklatan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, AK Parti'den İYİ Parti'ye geçti. Filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, Özgan'ı "Yolun açık olsun zeka küpü başkan" sözleriyle tiye alarak tebrik etti...
5 kat zam talep eden ev sahibi kadın, sopayla kiracısına saldırdı
İstanbul'da ev sahibi bir kadın, 5 kat artırarak 15 bin TL istediği kirayı kabul etmeyen kiracısına saldırdı. Sopalı saldırı, kiracı genç tarafından kayıt altına alındı.
Alman gazeteden skandal Türkiye haritası! Şehitlerimizin intikamı için yapılan harekatı böyle duyurdular
9 askerimizin hain saldırıda şehit düşmesi sonrası TSK, Suriye ve Irak'taki terör hedeflerini bir bir imha ediyor. Gelişme dünyanın pek çok haber kuruluşu tarafından manşete taşınırken, Alman Tagesschau gazetesinde yer alan skandal harita ise infial yarat..
Irak'ın kuzeyinde şehit olan 6 askerimiz bugün düzenlenecek törenlerle son yolculuklarına uğurlanacak
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerin taciz ve sızma girişimi sonucu şehit olan 9 askerimizden 6'sı bugün defnedilecek. Şehitlerimiz Kahramanmaraş, Niğde, Giresun, Ordu, Eskişehir ve Aksaray'da düzenlenecek törenlerle son yolcu..
Suriye'nin kuzeyinde saldırı girişiminde bulunan 7 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde saldırı girişiminde bulunan toplam 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
Metin Külünk, Afrika için kitap satın aldı ve dağıttı
“Turgut Tunç, kendisinin amatör bir fotoğrafçı olduğunu iddia ediyor ama fotoğrafların ruhu Afrika’daki dramı, acıyı, bir uygarlığın çöküşünü olduğu gibi dışa vurmuş. Turgut Tunç kardeşimiz, bu fotoğraf sergisi ve yeni çıkan kitabıyla insansız uygarlığın ..
Kahramanlar-42 operasyonuna 37 Tim'le devam
Kahramanlar-42 operasyonuna 37 Tim'le devam
Bolu 3,9 büyüklüğünde sallandı!
Bolu 3,9 büyüklüğünde sallandı!
Dondurucu soğuklara dikkat!
Dondurucu soğuklara dikkat!
Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına engel olmak isteyen protestoculara polisten sert müdahale
Hollanda'nın Arnhem kentinde aşırı sağcı Pegida hareketinin lideri Edwin Wagensveld, polis koruması eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı. Hollanda polisi, Wagensveld'e engel olmak isteyen çoğunluğu Türklerden oluşan protestoculara coplarla müdahale etti. Çıkan ..
Mehmetçik, terör hedeflerini tek tek vuruyor: Son 24 saatte 57 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerimizin şehit olmasının ardından TSK Kuzey Irak'ta operasyonlarını artırdı. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, operasyonların aralıksız devam ettiği belirtilerek, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalm..
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden Hatay İskenderun'da tır kasasında cesetler taşındığı iddiasına yalanlama
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan "6 Şubat depreminin ardından Hatay İskenderun'da tır kasasında cesetler torbalarla taşındı" görüntülerini yalanladı. Açıklamada kasadakileri..
Dağlık alanda cansız bedenine ulaşılmıştı! Rus turistin yanında boş uyku hapı kutuları ve alkol bulundu
Tatil için geldiği Antalya'nın Kemer İlçesinde kaldığı otelden dağlık bölgeye giden ve kaybolan daha sonra yapılan aramalar sonucunda cansız bedenine dağlık alanda ulaşılan Rus Uyruklu Nadezhda Iarygina'nın, yanında boş uyku hapı kutuları bulunduğu ve içi..
Ünlü oyuncu Halil Ergün'ün kaza anının görüntüleri ortaya çıktı
Ünlü oyuncu Halil Ergün, geçtiğimiz aylarda Şişli'de aracıyla seyir halindeyken ayağı gaz pedalına sıkışınca direksiyon hakimiyetini kaybederek yan şeritteki bir araca çarparak kaldırıma çıktı. Ünlü oyuncunun ölümden döndüğü anlar güvenlik kamerasına yans..
Mehmetçik terör hedeflerini tek tek vuruyor: 32 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe-Kilit Harekat bölgesindeki saldırının ardından, Irak'ın kuzeyinde hava harekatları ve kara ateş destek vasıtalarıyla vurulan hedeflerde 23, Suriye'nin kuzeyinde ise 9 olmak üzere toplam 32 terörist etkisiz hale getirildi.
CHP, Tandoğan mitingini iptal etti
Irak'ın kuzeyinden gelen şehit haberleri üzerine bugün partisinin Merkez Yönetim Kurulu'nu olağanüstü toplayan CHP lideri Özgür Özel, yarın Ankara Tandoğan'da gerçekleştirmeyi planladıkları mitingin iptal edildiğini duyurdu.
Borcunuzu ödemek için dolandırıcıların tuzağına düşmeyin
Borcunuzu ödemek için dolandırıcıların tuzağına düşmeyin
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Eti Maden personel alımı yapacak
Eti Maden personel alımı yapacak
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 30 26 1 3 68 20 81 +48
2 Fenerbahçe 30 25 1 4 79 25 79 +54
3 Trabzonspor 30 15 11 4 51 40 49 +11
4 Beşiktaş 30 14 12 4 40 36 46 +4
5 Kasımpaşa 30 12 11 7 53 55 43 -2
6 Başakşehir FK 30 12 12 6 38 35 42 +3
7 Çaykur Rizespor 30 12 12 6 36 47 42 -11
8 Antalyaspor 30 10 9 11 35 33 41 +2
9 Adana Demirspor 30 9 9 12 46 39 39 +7
10 Alanyaspor 30 9 9 12 38 42 39 -4
11 Sivasspor 30 9 10 11 36 43 38 -7
12 Samsunspor 30 10 14 6 35 41 36 -6
13 Kayserispor 30 10 11 9 36 43 36 -7
14 MKE Ankaragücü 30 7 11 12 36 39 33 -3
15 Hatayspor 30 7 11 12 36 40 33 -4
16 Konyaspor 30 7 11 12 31 42 33 -11
17 Gaziantep FK 30 8 15 7 34 44 31 -10
18 Fatih Karagümrük 30 7 14 9 34 38 30 -4
19 Pendikspor 30 7 15 8 34 61 29 -27
20 İstanbulspor 30 3 20 7 22 55 13 -33
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 27 21 5 1 64 23 64 +41
2 Göztepe 27 17 5 5 45 15 56 +30
3 Sakaryaspor 27 13 6 8 41 28 47 +13
4 Çorum FK 27 13 8 6 44 28 45 +16
5 Kocaelispor 27 13 8 6 39 31 45 +8
6 Bodrumspor 27 12 7 8 35 19 44 +16
7 Boluspor 27 12 8 7 26 28 43 -2
8 Bandırmaspor 27 11 8 8 37 24 41 +13
9 Gençlerbirliği 27 10 7 10 31 26 40 +5
10 Erzurumspor FK 27 10 7 10 26 21 37 +5
11 Ümraniyespor 27 9 12 6 32 39 33 -7
12 Keçiörengücü 27 8 11 8 24 33 32 -9
13 Manisa FK 27 7 10 10 33 33 31 0
14 Şanlıurfaspor 27 6 12 9 23 30 27 -7
15 Tuzlaspor 27 7 14 6 26 43 27 -17
16 Adanaspor 27 8 16 3 21 40 27 -19
17 Altay 27 5 19 3 12 55 15 -43
18 Giresunspor 27 2 21 4 12 55 7 -43
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 29 21 4 4 66 24 67 +42
2 Van Spor FK 29 19 5 5 48 29 62 +19
3 Bucaspor 1928 29 17 3 9 42 18 60 +24
4 1461 Trabzon FK 29 16 6 7 54 30 55 +24
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 30 15 6 9 42 25 54 +17
6 Ankaraspor 30 13 6 11 38 26 50 +12
7 Ankara Demirspor 29 13 12 4 34 31 43 +3
8 Karacabey Belediye Spor 30 11 10 9 30 27 42 +3
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 29 12 13 4 33 29 40 +4
10 Diyarbekir Spor 29 11 11 7 32 29 40 +3
11 Hes İlaç Afyonspor 29 8 11 10 18 28 34 -10
12 Kırklarelispor 30 8 12 10 22 34 34 -12
13 Nazilli Belediyespor 30 10 13 7 35 49 34 -14
14 Altınordu 29 7 12 10 32 30 31 +2
15 Serik Belediyespor 30 7 13 10 23 33 31 -10
16 Zonguldak Kömürspor 29 7 15 7 28 48 25 -20
17 Kırşehir Futbol SK 30 5 19 6 27 57 21 -30
18 Bursaspor 29 5 16 8 22 48 20 -26
19 Adıyaman FK 29 3 21 5 19 50 14 -31
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 22 17 1 4 45 10 55 +35
2 Aliağa Futbol A.Ş. 23 16 0 7 40 11 55 +29
3 52 Orduspor FK 23 12 6 5 30 21 41 +9
4 Ayvalıkgücü Belediyespor 23 11 6 6 28 19 39 +9
5 Edirnespor 22 10 8 4 35 22 34 +13
6 K.Çekmece Sinopspor 23 9 8 6 33 23 33 +10
7 İnegöl Kafkas GK 22 8 6 8 23 23 32 0
8 Artvin Hopaspor 22 8 7 7 29 20 31 +9
9 Mardin 1969 Spor 22 9 9 4 28 24 31 +4
10 Karabük İdmanyurdu Spor 22 8 10 4 20 31 28 -11
11 Talasgücü Belediyespor 23 8 13 2 24 36 26 -12
12 Gümüşhanespor 23 4 10 9 16 34 21 -18
13 Kırıkkalegücü FK 22 5 12 5 13 29 20 -16
14 Malatya Arguvanspor 22 2 16 4 9 35 10 -26
15 Tarsus İdman Yurdu 22 2 17 3 15 50 9 -35
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 03/04/2024 Antalyaspor vs MKE Ankaragücü
 03/04/2024 Başakşehir FK vs Beşiktaş
 03/04/2024 Fenerbahçe vs Adana Demirspor
 03/04/2024 Galatasaray vs Hatayspor
 03/04/2024 Gaziantep FK vs Alanyaspor
 03/04/2024 İstanbulspor vs Çaykur Rizespor
 03/04/2024 Kayserispor vs Kasımpaşa
 03/04/2024 Konyaspor vs Trabzonspor
 03/04/2024 Samsunspor vs Pendikspor
 03/04/2024 Sivasspor vs Fatih Karagümrük
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 02/04/2024 Keçiörengücü vs Çorum FK
 02/04/2024 Şanlıurfaspor vs Sakaryaspor
 02/04/2024 Boluspor vs Gençlerbirliği
 02/04/2024 Manisa FK vs Bodrum FK
 03/04/2024 Tuzlaspor vs Ümraniyespor
 03/04/2024 Adanaspor vs Eyüpspor
 03/04/2024 Altay vs Bandırmaspor
 03/04/2024 Kocaelispor vs Göztepe
 04/04/2024 Erzurumspor FK vs Giresunspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 Altınordu vs Esenler Erokspor
 23/03/2024 Ankara Demirspor vs Zonguldak Kömürspor
 23/03/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs 1461 Trabzon FK
 23/03/2024 Bursaspor vs Kırklarelispor
 23/03/2024 Nazilli Belediyespor vs Hes İlaç Afyonspor
 24/03/2024 Adıyaman FK vs Serik Belediyespor
 24/03/2024 Ankaraspor vs Diyarbekir Spor
 24/03/2024 Bucaspor 1928 vs Kırşehir Futbol SK
 24/03/2024 Karacabey Belediye Spor vs Van Spor FK
 24/03/2024 Bucaspor 1928 - Kırşehir Futbol SK Bucaspor 1928 ligde evindeki son 13 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 24/03/2024 Adıyaman FK - Serik Belediyespor Adıyaman FK ligdeki son 14 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
 24/03/2024 Ankaraspor - Diyarbekir Spor Ankaraspor ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Ankaraspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 İnegöl Kafkas GK vs 52 Orduspor FK
 23/03/2024 Kepezspor FAŞ vs Artvin Hopaspor
 24/03/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Tarsus İdman Yurdu
 24/03/2024 Edirnespor vs K.Çekmece Sinopspor
 24/03/2024 Gümüşhanespor vs Mardin 1969 Spor
 24/03/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Talasgücü Belediyespor
 24/03/2024 Kırıkkalegücü FK vs Malatya Arguvanspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI