05-03-2020 09:41:15 Son Güncelleme: 16-10-2023 11:24:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan Saffet Kaya ya Görevmi Verildi

Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya, 4 Mart Çarşamba akşamı İstanbul’da TBMM Florya Atatürk Köşkü’nde Ardahan STK’ları ile biraraya geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan dan Saffet Kaya ya Görevmi Verildi

Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya, 4 Mart Çarşamba akşamı İstanbul’da TBMM Florya Atatürk Köşkü’nde Ardahan STK’ları ile biraraya geldi.

Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya, yaklaşık 3 aylık dönemde İstanbul’da çok sayıda Dernek etkinliğine katılarak Ardahanlılarla biraraya geldi.

Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya, İstanbul daki STK’lar ile buluşmaları devam ederken 4 Mart Çarşamba akşamı İstanbul’da TBMM Florya Atatürk Köşkü’nde yaklaşık 10 dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile yemekli toplantı yapıp İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanlığı seçim süreci ile ilgili istişarede bulunuldu.

Toplantıda bazı Dernek Başkanların ARDAFED seçim sürecinde Saffet Kaya’dan destek isteyerek yapacakları Ardahan Dernek Başkanları toplantısına şimdiden davet ettiler.

Konuşma yapan dernek başkanları Saffet Kaya yı Aktif siyasete davet ettiler özellikle çayırbaşı köy derneğı Başkanı Kaya ya plaket takdim ederek mutlaka aktif siyasete dönerek Ardahan a sahip çıkmalısınız siz olmadan Ardahan da gelişme olmaz yatırım olmaz devletimiz büyük devletimiz güçlü ama Ardahan küçük Ardahan sahipsiz dedi. 

Saffet Kaya ise Demokrasiler de STK ların önemine dikkat çekerek En iyi örgütsüz toplumdansa En kötü örgütlü toplum daha iyidir diyerek sözlerinin devamında birlik beraberlik çağrısı yaparak kendisinin 30 yıllık siyasi geçmişinde hiç bir ayrım yapmayarak Ardahan'da ve Türkiye de birleştirici siyaset yaptığını belirterek bu gün ordumuz ve devletimiz İdlib te ülkemizin geleceği için mücadele içerisinde bulunmaktadır bizler millet olarak devletimizin ve ordumuzun yanında olmalıyız ve sonuna kadar destek vermeliyiz dedi.

Kaya gerek İstanbul da gerekse de Ardahan da yaklaşık 3 aylık süre içerisinde katıldığı toplantılar da Siyaset e bir harekatı getirmesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ın Saffet Kaya ya görevimi verdi yorumlanmasına neden oldu

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI