EKONOMİ HABERLERİ

Kocaeli'de tıbbi ve aromatik bitkilerin hasadı başladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından katma değeri yüksek tıbbi ve aromatik bitki üreticiliğini teşvik amacıyla ekilen tıbbi aromatik bitkilerden biberiyenin hasadına başlandı.
Mardin’de ilk defa yerli bir firma halka arz edilecek
Mardin’in öncü firmalarından biri olan Azim Group Holding, Borsa’da halka açılan ilk firma olmak için çalışmalarına başladı.
TOBB Başkanı'ndan deprem bölgesine sanayi senaryosu
Deprem bölgesi için sanayinin yol haritası açıklandı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu, "şehirleri ayağa kaldırmanın yolu ekonomiyi yeniden canlandırmaktan geçiyor" dedi.
KalDer Kayseri, 9. Erciyes Mükemmellik Zirvesi’ne Hazır!
Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Kayseri Şubesi 11 Ekim Çarşamba günü Kayseri Ticaret Odası Konferans Salonu’nda “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kalite Yolculuğu” mottosuyla düzenlenecek olan 9. Erciyes Mükemmellik Zirvesi için çalışmalarını tamamladı...
Otogaza zam geliyor!
2 Ekim Pazartesi'yi 3 Ekim Salı'ya bağlayan gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere otogaz grubuna 69 kuruş zam gelmesi bekleniyor
Bu müzenin duvarları bile çikolatadan!
Bursa'nın tarihi ve kültürel en değerli öğelerinin tonlarca çikolatadan inşa edilmiş heykellerinin sergilendiği Togo Mono Çikolata Müzesi, hem çikolata kokusuyla, hem de atmosferiyle ziyaretçilerini hayran bırakıyor. Ayrıca onlarca çeşit el yapımı Belçika..
Kayseri Talas'ta aspir mesaisi başladı
İlçe tarımına katkılarını aralıksız olarak sürdüren Kayseri Talas Belediyesi, geçtiğimiz yıl başlattığı aspir ekimine bu yıl da devam ederek hasadını yaptı.
Songül Bozkurt'tan girişimciliğe ilk adım
İş dünyasında büyük hedefleri olan Songül Bozkurt, Petra Danısmanlık ile iş sektöründeki istihdam probleminin çözümündeki başarılı çalışmalarıyla Altın Orkide Müzik Medya Ödüllerinden ödül almaya hak kazandı.
Çiftçilerin römork sevinci
Kırsal kalkınma projelerine aralıksız devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bozkurt ilçesindeki çiftçilere ihtiyaçları olan tohum eleme makinesi ve katı gübre dağıtma römorku hibe etti. Büyükşehir Belediyesi olarak üreticilerin yanında olmaya devam ed..
ASKON Konya Çumra iş dünyası ile buluştu
ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ve yönetim kurulu üyeleri Çumra’da yerel yöneticiler ve iş adamları ile buluştu.
Aile şirketleri masaya yatırdı
Üyeler arası işbirliğini geliştirmeye odaklanan MÜSİAD Bursa Şubesi’nde aile şirketlerinde verimlilik ve sürdürülebilirliğin nasıl sağlanabileceği ele alındı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Cemal Özen; stratejik ve profesyonel yönetim il..
Deprem bölgesindeki kadın girişimcilere kapılar açıldı
Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD) tarafından, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonu ile yürütülen “Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Entegrasyon i..
Maysan Mando'dan depremzede esnafa destek
Maysan Mando, deprem bölgesindeki sanayi esnafını yeniden ayağa kaldırmak ve bölgedeki ticaret hayatının canlanmasına bir nebze de olsa katkıda bulunmak adına, sanayi esnafının ihtiyaçlarına uygun ve işlerini kolaylaştırabilecek teknik malzeme ve ekipmanl..
İstanbul'da BYD rüzgarı esti
Elektrikli otomobil markası BYD (Build Your Dreams), Türkiye pazarına girişini verdiği özel bir davet ile kutladı
Kayseri ihracatı fren yaptı
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ağustos Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi. Başkan Gülsoy, Ağustos ayında Kayseri’nin 299 milyon 822 bin dolarlık ihracat gerçekleştirdiğini söyledi. Gülsoy, Kay..
Kayseri OSB'den ihracat değerlendirmesi
Kayseri OSB Başkan Mehmet Yalçın, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Ağustos ayı dış ticaret rakamlarını değerlendirdi.
Kayseri'den 200 milyon dolarlık ihracat
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından ağustos ayı ihracat verileri açıklandı. Açıklanan verileri değerlendiren Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri’nin ağustos ayı ihracatının geçen aya göre yüzde 10,8 ora..
ISO 500'de TÜGİAD Bursa üyesi 10 kuruluş yer aldı
İstanbul Sanayi Odası, (İSO) Türkiye'nin en büyük 500 kuruluşu 2022 listesini açıkladı. Listede TÜGİAD Bursa üyesi 10 kuruluş yer aldı
Teknolojisiyle pazarda öncü rol oynayacak
Dünyanın lider elektrikli araç ve batarya üreticisi BYD (Build Your Dreams) geniş ürün gamı ve “Bugün, Yarın, Daima” mottosuyla Türkiye’ye “merhaba” dedi.
Türkiye İMSAD sektörün geleceğini konuştu... İnşaat malzemesi ihracatında 2024 beklentisi
Türkiye İMSAD tarafından düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısının 55’incisi, ‘Ekonomide Rasyonel Zemine Dönüş Süreci; İnşaat Sektörü ve Malzeme Sanayisi için Beklentiler’ başlığı altında online olarak gerçekleştirildi...
'Zorlu' gücünü Ar-Ge'den alıyor
Türkiye'nin en büyük ev tekstili üreticilerinden Zorlu Tekstil Grubu şirketlerinden Zorluteks ve Korteks ‘Türkiye’nin Ar-Ge Araştırması 250’de yer aldı.
Navlun değerinde gerileme! Navlun fiyatlarındaki düşüşe KSO yorumu
Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Çin’den Avrupa’ya olan navlun ve konteyner fiyatlarındaki düşüşü değerlendirdi
Avrupalı zincir marketler Antalya’ya akın etti
Türk yaş meyve sebze sektörü, dünyanın dört bir tarafından ithalatçıları, zincir marketleri 28-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Antalya Interfresh Eurasia Fuarı’nda ağırlıyor. Sektör 2026 yılı için 4 milyar dolar ihracat hedefi belirledi...
Üreticiye damızlık boğa desteği
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, “Damızlık Boğa Desteği” çalışması kapsamında, Sivrihisar ilçesinin mahallelerinde faaliyet gösteren üreticilerden gelen talepler üzerine simental ırk damızlık boğa desteğinde bulundu.
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplandı! İşte ekonomide belirlenen 4 hedef
Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası yapılan açıklamada finansal istikrarın güçlendirilmesi, yurt içi tasarrufların artırılması, kaynak dağılımında etkinliğin sağlanması ve finansmana..
Düzce'de üretim yapan 7 firma ilk 500 de
İstanbul Sanayi Odası’nın düzenli olarak açıkladığı Türkiye’nin en büyük ilk 500 Sanayi Kuruluşu listesinde Düzce’de üretimi bulunan 7 firma yer aldı.
OEDAŞ kadın istihdamını arttırıyor
Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), özellikle sahada yapılan çalışmalar nedeniyle ‘erkek işi’ olarak algılanan sektördeki kadın istihdamını artırmak amacıyla 2019 yılında hayata geçirdiği Enerjimiz Eşit Projesi’ni başarıyla sürdürüyor...
Ekonomiye güven arttı
Ekonomik güven endeksi Ağustos ayında 94,1 iken, Eylül ayında yüzde 1,3 oranında artarak 95,4 değerini aldı.
Bursa İnegöl'de Alışveriş Şenliği'ne 'yağış' ertelemesi
Bursa'da İnegöl Belediyesi’nin Terziler Odası iş birliğinde bu yıl 2’ncisini düzenleyeceği ve 1 Ekim Pazar günü yapılması planlanan Hanımeli Alışveriş Şenliği, yağış nedeniyle 8 Ekim Pazar gününe ertelendi.
KYO'dan OVP'ye tam destek geldi
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Kent ve ülke ekonomisindeki güncel gelişmeleri değerlendiren Başkan Ömer Gülsoy, “Orta Vadeli Program ile ‘piyasanın duymak ve görmek istediği bir yol haritası’ çizildi. 3 yı..
Tarladaki atıklar kuzuya dönüşüyor
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile S.S. Gönen Merkez Tuzakçı Hasanbey Tarımsal Kalkınma Kooperatifi iş birliğinde yürütülen “Tarlada Sıfır Atık” projesi kapsamında; her 500 kilogram zirai atık toplayan kadın girişimciye; 1 Balıkesir Kuzusu ile kuzu başın..
'Yeşil Çevre' Avrupa standartlarında hizmet sunuyor
Yeşil Çevre Hizmet ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu toplantısı Bursa Valisi Mahmut Demirtaş başkanlığında yapıldı. Vali Demirtaş, tesiste Avrupa standartlarında hizmet sunulduğunu vurguladı.
Konya'da aspir bitkisi yüz güldürüyor
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle susuz tarım modeliyle ekimi yapılan aspir bitkisi sağladığı kazançla çiftçinin yüzünü güldürüyor.
KAYSO Yılın Ahisi'ne kaftan giydirdi
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) tarafından yılın Ahisi seçilen, İtimat Makina Onursal Başkanı duayen sanayici Necmettin Bakır’a kaftanı düzenlenen törenle giydirildi.
Dördüncü OSB'nin adı Kayseri Erciyes OSB
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı ve Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı, meclis üyeleri, meslek komitesi üyeleri, disiplin kurulu üyeleri ve yüksek istişare kurulu üyelerinin katılımı ile KAYSO meclis salonunda gerçekleştiri..
Kayseri OSB'den İSO 500 açıklaması
İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl gerçekleştirilen "Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022" araştırma sonuçları açıklandı. Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, İSO 500 sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu...
İSO 500 listesinde 17 Kayseri firması
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl gerçekleştirilen ‘Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ araştırmasının 2022’deki listesinde yer alan 17 Kayseri firmasını tebrik etti...
Çiftçiye bir hibe daha! Selektörle tohum ekecekler
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 10 milyon lira değerinde 25 adet tohum temizleme makinesini (selektör) 12 ilçeye hibe etti. Her hafta, her ay, birçok işi neticelendirdiklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, tohum temizleme makineleri sayesinde rekabet gücü yü..
Kruvaziyerde yıl sonu hedefi 1 milyon yolcu
Kruvaziyer turizmindeki çalışmaları ile gündemde olan Camelot Maritime, eylül ayının son haftasında ‘Yaza Veda’ etkinliği ile yazın son perdesini kapattı. 2023 yılı sonunda 1 milyon yolcu rakamını aşacağımızı tahmin ettiklerini belirtti...
Egeli ihracatçılardan 14 depremzede kadına yardım eli
Ege İhracatçı Birlikleri deprem bölgesindeki kadın girişimcileri destekliyor.
Çevreci şirketlerin rekabet gücü artacak
Türkiye ekonomisinin 3 yıllık yol haritasını belirleyen Orta Vadeli Program’da, Ulusal Emisyon Ticaret Sisteminin hukuki altyapısının tamamlanması ve AB Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizmasına uyumlu bir şekilde geliştirilmesi hedeflendi.
'Rumeli Buluşmaları' Bursa iş dünyasına ışık tutuyor
RUMELİSİAD, iş dünyasının geleceğine ışık tutan konuların tartışıldığı Rumeli Buluşmalarının 95’incisini gerçekleştirdi.
TEB ve TÜRİB'den tarımda dönüşüm için iş birliği
Türk Ekonomi Bankası (TEB), çiftçilerimiz başta olmak üzere tarım sektöründeki tüm paydaşların finansmana erişiminin kolaylaşması amacıyla Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) ile iş birliğine imza attı.
Sanayinin devleri belli oldu
1968’den bu yana İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan ‘Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nın 2022 yılı sonuçları belli oldu.
Benzine indirim yolda!
Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre 26 Eylül Salı'yı 27 Eylül Çarşamba'ya bağlayan gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine indirim bekleniyor.
TOBB Başkanı Sigorta Haftası'nı kutladı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında icra edilecek olan Sigorta Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Üreticilere koyun desteği
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi “Koyunculuğu Geliştirme Projesi” kapsamında Dursunbey İlçesi’nde 50 üreticiye; 10 koyun 1 koç dağıtımı gerçekleştirdi.
TÜSİD'in yeni başkanı Bekir Topuz oldu
Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane, Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'nin (TÜSİD) Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa Bekir Topuz seçildi.
Güven hizmette azaldı, ticarette arttı
Güven endeksi Eylül ayında geçen aya kıyasla hizmet sektöründe yüzde 2 oranında azalırken, perakende ticaret sektöründe yüzde 3, inşaat sektöründe yüzde 1 arttı.
Bursa Yıldırım'da 5 bin tona yakın atık cam toplandı
Bursa'da Yıldırım Belediyesi, ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında, 4,5 yılda 4 bin 710 ton camı atığı toplayarak bunları yeniden üretime kazandırdı.
ULUTEK firmaları pazarlama stratejilerine yoğunlaştı
ULUTEK Teknopark bünyesindeki firmaların gelişimini destekleyen eğitimlere yenisi ekledi. Firmalara, pazarlama stratejilerini nasıl oluşturmaları gerektiği konusunda eğitim verildi
İzmir'de zirai ambalaj atıkları geri dönüşüyor
Rotary E-Kulüp, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Köy-Koop İzmir Birliği’nin ortaklaşa yürüttüğü projenin ikinci yılında “Geri Dönüşüm Seferberliği”ni sürdürüyor.
KTO Yılın Ahisi'ni seçti
Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından ‘Yılın Ahisi’ seçilen kentin tanınmış hayırsever işadamlarından Ali Başyazıcıoğlu’na, protokolün katıldığı törenle ‘Ahilik Kaftanı’ giydirildi.
Çiftçilerin Aronya sevinci
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in tarımsal ekonomik gelir kaynaklarının çeşitlendirilmesi amacıyla başlattığı çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile dağıtılan ve yüksek fiyatlardan al..
Bağ Projesi katılımcıları KOİDER Bazaar'da
İzmit Belediyesi ve Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER) ortalığıyla hayata geçirilen Bağ Projesine katılan Kadın Girişimciler 4. KOİDER Bazaar buluşmasında stant açtı.
Muğla’da ilk sağım çam balı 61 bin TL!
Türkiye’nin tarım ürünleri ihracatından yüzde 2,6 pay alan, su ürünleri sektöründe Türkiye birincisi olan Muğla 2022 yılında 1 milyar 14 milyon dolara ulaşan ihracatını, 2026 yılı sonunda 2 milyar dolara taşımayı hedefliyor. Sezonun ilk sağım çam balı içi..
KOİDER Bazaar etkinliğinde iş kadınları buluştu
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen KOİDER Bazaar etkinliğine katıldı
Turkcell New York'ta sürdürülebilirlik stratejisini anlattı
Dünyanın önde gelen iş liderleri, Birleşmiş Milletler’in 78’inci Genel Kurulu ve Küresel Amaçlar Haftası kapsamında, New York Borsası’nda gerçekleşen ‘SDG Investment Forum’da (Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Yatırım Forumu) bir araya geldi...
Bingöl Genç'te hayvancılık için özel proje
Yüksek Ziraat Mühendisi Osman Topluk, Genç ilçesinde hayvancılıkla uğraşan çiftçilerin desteklenmesi ve hayvanların daha sağlıklı koşullarda yetiştirilmesi amacıyla bir Hayvan Toplama Merkezi projesinin hayata geçirilebileceğini açıkladı...
KASKİ'den GES yatırımı
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Karpuzsekisi Mahallesi’nde 18 milyon 944 bin TL maliyet ile GES tesisi kurulacağını kaydetti. Büyükkılıç, imalat çalışmaları d..
 IBIA EXPO kapılarını açıyor
Yatak ve yan sanayi sektörünün öncü markalarının bir araya geleceği IBIA EXPO, 28 Eylül-1 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde binlerce ziyaretçisi ile sektör profesyonellerine kapılarını açacak.
Kahve zirvesinde istihdam mesaisi
Bu yıl ‘Yeni trendler, yeni konseptler’ teması ile düzenlenen Kahve Zirvesi 2023, kahve kültürünün son durumu ve gelecek dönemini konuşmak üzere sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirdi
Otomatik Kapı Sistemleri Fuarı 6 bin kişi ağırladı
Bu yıl 6. sı düzenlenen R+T Turkey Uluslararası Güneşten Korunma ve Otomatik Kapı Sistemleri Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’ nde 11 bin metrekarelik alanda 6 binden fazla ziyaretçi ağırladı.
KAYSO OSB'lerin sorunlarını dile getirdi
OSBÜK İç Anadolu Bölge Toplantısında konuşan KAYSO Başkanı Büyüksimitci, OSB’lerin sorunlarını dile getirerek, Türkiye’nin yeni bir üretim havzasına ihtiyacı olduğunu söyledi.
Kiralık konutlarda değer artışı sürüyor
Tatil döneminin son ayında da Türkiye genelinde konut kira değerlerindeki artışın hız kesmeden devam ettiği gözlenirken, üç büyükşehirdeki artış ortalamanın gerisinde kaldı.
Bursa Valisi'nden BOSAB’ın çalışmalarına övgü
Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, doğa dostu, güçlü ve modern fabrikaları ile bölgenin ekonomiye önemli katkılar sağlandığını söyledi.
Uludağ Elektrik'ten 'işaret dili' farkındalığı
Uludağ Elektrik, 2018 yılında hizmete aldığı ‘İşaret Dili Görüşme Hattı’ ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu hat üzerinden görüntülü görüşme desteği sunan şirket, Dünya İşitme Engelliler Haftası ve Uluslararası İşaret Dilleri Günü..
İnşaat malzemesi sanayi endeksi 71,97 puana çıktı
Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi Ağustos 2023 sonuçları açıklandı.
Doç. Dr. Yusuf Dinç: Faiz artışları devam edecek
Merkez Bankası politika faizini beklentilere paralel olarak 5 puan artırdı ve yüzde 30'a çıkardı. Aylık enflasyonun ana eğiliminde düşüşün başlayacağını belirten Merkez Bankası, sadeleşme sürecinin kademeli olarak devam edeceğini açıkladı. Doç. Dr. Yusuf ..
Pakses, Signia distribütörlüğünü üstleniyor
Türkiye’nin İşitme Cihazı sektöründe etkin rol oynayan Pakses İşitme ve Odyoloji, kurumsal hedefleri doğrultusunda bir adım daha atarak Signia’nın distribütörlüğünü üstlendi.
Milas'ta tarımsal üretimi desteğe devam
Milas Belediyesi, üreticileri desteklemek için hayata geçirdiği % 50 Hibeli Kışlık Fide Desteği'nden faydalanan Bahçeburun, Kafaca, Epçe, Küçük Dibekdere, Kızılcayıkık ve Kırcağız Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyelerinin üretim kayıplarını önlemek için te..
Tesla'nın kornası Bursa'dan
Bursa’da 1981 yılında korna üretimi ile yola çıkan Seger, bugün dünyanın önemli korna markaları arasında yer alarak global ticaret içindeki önemli oyunculardan biri oldu. 4 saniyede 1 korna üreterek rekor denecek sürede ürünü paketleme aşamasına gelen Seg..
OSBÜK İç Anadolu Bölge Toplantısı Kayseri’de yapıldı
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) İç Anadolu Bölge Toplantısı, 13 ayrı ilden 67 Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yöneticisi ve sanayicisinin katılımıyla Kayseri’de yapıldı.
Kayseri güvenli bir limandır
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sanayi ve Ticaret Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan’ın da teşrifleriyle Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu İç Anadolu Bölge Toplantısı’na katıldı. Başkan Büyükkılıç, “Sayın Cumhurbaşkanımız Rece..
Türkiye’nin en büyük tarım kampüsü kapılarını açtı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türkiye’nin en büyük tarım kampüsü ve rekreasyon alanı BAKAP’ta Ankara’nın yerel basınının temsilcileri ile bir araya geldi. Yavaş, “Burada tarım akademisi kurulacak ve tarımla ilgili çalışmalar yapılacak" dedi...
Kullandığı elektriğin yüzde 71'ini kendisi üretecek
D-Marin’in yatırım yaptığı 1,7 milyon Euro değerindeki güneş panelleri yılda 4,9 GWh enerji üretecek
'Merkez' kararını açıkladı
Merkez Bankası politika faizini beklentiler dahilinde 500 baz puan artırarak yüzde 30'a yükseltti
İstanbul Büyükşehir çiftçiye desteği arttırdı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılında başlattığı ‘İstanbullu çiftçilere destek’ hizmetlerine, ücretsiz arpa ve yulaf tohumu dağıtımını başlattı.
Uludağ Enerji'ye yeni CEO
Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 5 milyonun üzerinde nüfusa enerji dağıtım ve perakende hizmetlerini sağlayan UEDAŞ ve Uludağ Elektrik şirketlerini bünyesinde barındıran Uludağ Enerji Grubu’nda üst düzey bir atama gerçekleşti...
5 yıldır daralan sektör büyümeye hazırlanıyor... Maliyetler 2 yılda 3 katına çıktı
Son büyüme performansına 2017 yılında imza atan inşaat sektörü, deprem sonrası konut seferberliğinin etkisiyle 2023 yılında yeniden büyüyebilir.
Küresel Ve Ulusal Dijital Finans Zirvesi İstanbul’da başladı! 
Küresel Ve Ulusal Dijital Finans Zirvesi İstanbul’da başladı! 
Türkiye-Çin iş dünyası 'Ekonomik Forum'da buluşacak
Türkiye-Çin iş dünyası 'Ekonomik Forum'da buluşacak
Bütçe, Mart'ta 209 milyar TL açık verdi
Bütçe, Mart'ta 209 milyar TL açık verdi
Gram, çeyrek, cumhuriyet altını ne kadar oldu? İşte fiyatlar
Altının gramı, güne düşüşle başlamasının ardından 2 bin 340 lira seviyesind..
Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi Mart'ta aylık ve yıllık arttı
Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi Mart'ta aylık ve yıllık arttı
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI