13-04-2020 15:58:02

Ardahan Belediye Başkan’ının hakaret ettiği muhtara vali sahip çıktı

Ardahan’ın CHP’li Belediye Başkanı bazı muhtarların sorunlarını çözmek yerine muhtara hakaret etmeyi tercih etti. Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Özer, “Bizim mahallede isteklerimizle ilgili o belediyeye gitmek zorundayız. O belediye bizim yerimizdir, onun makamı değildir” diye konuştu. Ardahan Valisi Mustafa Masatlı ise mahalleye sahip çıktı. Vefa Sosyal Destek Grubu’ndan AFAD ile Ardahan Valiliği mahalleye yardım götürdü. İşte detaylar
Ardahan Belediye Başkan’ının hakaret ettiği muhtara vali sahip çıktı

CHP'li Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Özer canlı yayın yaparken Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Özer'e hitaben "Burada canlı yayın yapıyorum, kayıtlara girsin. Ona bundan sonra zırnık yok. Sahtekâr adamları sevmem. Adam olacak!" demişti. Ardahan'ın CHP'li Belediye Başkanı bazı muhtarların sorunlarını çözmek yerine muhtara hakaret etmeyi tercih etmişti.

Hatta CHP'li Belediye Başkanı Faruk Demir, 'Belediye Makamını' kullanarak bazı muhtarların isteklerine cevap vermediği öğrenildi. Muhtar Özer, altı-yedi muhtarın da belediyeye istekleri için gitmek zorunda kaldığını ama o kapıların üzerlerine kapandığını anlattı. Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Özer, CHP'li Belediye Başkanı Faruk Demir'in altı-yedi muhtara da belediye kapılarını kapattığını açıkladı. Özer, "Bizim mahallede isteklerimizle ilgili o belediyeye gitmek zorundayız. O belediye bizim yerimizdir, onun makamı değildir" diye konuştu.

Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Özer'in yardım taleplerini ise Ardahan Valiliği ve Vefa Sosyal Destek Grubu'nda yer alan AFAD ekipleri eksiksiz karşıladı. Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Özer Ardahan Valisi Mustafa Masatlı'ya da teşekkür etti.
Mahalleye gelen yardımları gören mahalleli ise çok sevindi. Yardım için bir mahallenin kapısına yardım paketini bırakan bir AFAD yetkilisi "Teyzecim bunlar Vefa Sosyal Destek Grubu'ndan geldi" diye konuştu. Muhtar Özer ise mahallede yaşayan bir Ardahanlıya "Bundan sonra Sayın Ardahan Valimiz Mustafa Masatlı yanımızdadır. Merak etmeyiniz" diyerek mahalleliyi sevindirdi.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI