17-01-2024 10:31:01

Aydın'da sağanak nedeniyle göle dönen yolda bir sürücü dakikalarca plakasını aradı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyardığı Aydın'ı sağanak yağış vurdu. Efeler ilçesinde sağanak nedeniyle sokaklar göle dönerken trafikteki sürücüler zor anlar yaşadı. Aracının plakası düşen bir sürücü ise su birikintisinin içinde dakikalarca plakasını aradı.
Aydın'da sağanak nedeniyle göle dönen yolda bir sürücü dakikalarca plakasını aradı

Aydın'ın Efeler ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrasında sokaklar göle dönerken, aracının plakası düşen bir vatandaş ise su birikintisinin içinde dakikalarca plakasını aradı.

Aydın genelinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar saçak altlarına sığınmaya çalışırken, oluşan su birikintileriyle göle dönen yollarda da sürücüler zor anlar yaşadı. Ata Mahallesi'ndeki Gıdacılar Çarşısı'nda da yollar adeta göle döndü, bazı iş yerlerini su bastı. Trafikte ilerlemekte güçlük çeken bazı otomobiller yolda kalırken bazı araçların da plakası düştü.

DAKİKALARCA DÜŞEN PLAKASINI ARADI

Gıdacılar Çarşısı yolunu kullanan vatandaşlardan Ali Aydın ise aracının plakasının düştüğünü fark etti. Ayağına çizmeleri giyen Aydın, göle dönen yolda dakikalarca aracının plakasını arasa da başarılı olamadı. Aydın düşen plakayı bulmayınca aracına binerek evinin yolunu tuttu.

Öte yandan Orta Mahalle Tekstil Bulvarı ile Doğu Gazi Bulvarı'nın kesişimindeki tren yolu alt geçidinde de biriken su nedeniyle araçlar ilerlemekte zorluk çekti. Trafik polisleri bölgede trafik düzenleme çalışması yaparken, araçlardan düşen plakalar da muhafaza altına

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI