22-04-2024 23:52:45

ARDA-FED'de Başkanlık için üç adayın ismi belirlendi.

Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED), 28 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan 5. Olağan Genel Kurulu öncesi önemli bir adım attı.
ARDA-FED'de Başkanlık için üç adayın ismi belirlendi.

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde bulunan Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED), 28 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan 5. Olağan Genel Kurulu öncesi önemli bir adım attı. Yapılan kahvaltılı toplantıda, ARDA-FED Başkanlık için üç adayın ismi belirlendi.

 

Toplantıya ev sahipliği yapan ARDA-FED'in merkezi İstanbul Şişli'de bulunuyor ve 62 Ardahan Derneği'nin çatı örgütünü oluşturuyor. Engin Demirkuş, Şemsettin Şenel ve Talip Kaya, başkanlık için aday olduklarını açıkladılar.

 

Ancak, ARDA-FED kurucu Başkanı Güven Doğruyol'un önerisiyle kongrenin 1 ay ertelenmesi talep edildi. Doğruyol, sürecin daha sağlıklı bir şekilde tamamlanması için bu sürenin gerekliliğine dikkat çekti.

 

Toplantıya Ardahan Kültürevi Başkanı Efrail Çiftçi, Göle Dernekler Federasyonu Başkanı Eren Küpeli, Göle Kadın Meclisi Başkanı Türkan Deli ve birçok sivil toplum kuruluşu yöneticisi katılım gösterdi.

 

Kongrenin sonucu ve ARDA-FED'in yeni başkanı, 28 Nisan Pazar günü Çekmeköy'de gerçekleştirilecek olan genel kurulda netlik kazanacak.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI