19-05-2024 17:12:37

AK Parti Heyeti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanını ve DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanını ziyaret etti

Ardahan Ak Parti heyeti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof.Dr Osman Demirdöğen’i ziyaret etti
AK Parti Heyeti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanını ve DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanını ziyaret etti

Ardahan AK Parti Milletvekili Kaan Koç, İl Başkanı Ersin Yılmaz, Hanak Belediye Başkanı Erdal Kurukaya ve Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof.Dr Osman Demirdöğen’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Milletvekili Koç, Hanak ve Çıldır Belediyelerine desteklerinden dolayı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof.Dr Osman Demirdöğen’e teşekkür etti.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof.Dr Osman Demirdöğen ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bölgenin kalkınması için iş birliği yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Bu önemli görüşmenin ardından taraflar, bölgenin kalkınması ve yerel yönetimler arası iş birliğinin artırılması için ortak projeler üzerinde çalışma kararı aldı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI